Mi értelme van annak, amit Dancsó Péter csinál?
Humorista?
Tényleg nem értem, hogy pontosan mi az, amit ő csinál...
Wikipédia azt írja humorista...
Annak viszont elég gyenge.Én imádom a humort,kb mindenen nevetek..de őt nem mondanám viccesnek...
az elején még tényleg vicces volt most már laposak a viccei és hülyeségekről csinál videót erre kár az időt pacsarékolni és az ovs es nagyon gyenge volt ugrált mint egy gazella és amit poénnak szánt azon senki nem nevetett
most már ki fogyott a viccekből
Szegény Dancsó,ha majd rákeres magára szomorú lesz...
Egyáltalán megengedte,hogy feltedd ezt a kérdést? :O
,,Eredetileg egy filmkritikus blogger''
Láttam pár filmkritikáját, borzalmas. A beavatottat amikor kritizálta semmi hibát, vagy szánalmas részt nem mutatott, és ugyan ezt csinálta a megdönteni Hajnal Tímeával is, nyomatta a sz*r effekteket s a végén kijelenti hogy pocsék film, de igazából bármelyik filmmel lehet ilyet csinálni hogy lassított beszédet játszatsz stb. akkor meg mi a vicces benne? S a többi videóján is az látszik hogy mintha már csak a pénzért vigyorogna. Van pár kiváló videója, sok van ami nekem is tetszik, de néha azt se tudja miről csináljon, csak tölti fel hogy legyen, s a téma is pocsék s a viccek is sz*rok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!