Dancsó Péter tényleg ennyi pénzt kereshet?
$1.5K - $24.3K Ezt írja a socialblade.com ( [link] )
Ez még a legkevesebb, 1500 dollár esetén is rengegeg, több mint 400 ezer Ft! Valamint, ha ennek mondjuk, csak 75%át kapja az is több mint mondjuk egy tanár, stb. Keresete... Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem érdemli meg, mert bár nem kedvelem az látszik, hogy sokat dolgozik a videóival.
Csupán csak az érdekel, hogy tényleg ilyen sokat keresnek a videósok?
Ráadásúl $1.5K - $24.3K között nem kevés a kölömbség! Ha mondjuk azt mondjuk, hogy 10 ezer dollárt keres az is messze van a két összeg közötti összegtől!
9-es vagyok, s érdekelne, hogy aki lepontozott, az miért tette!
Benne van a szerződésben, hogy a videós a reklámbevételek kb. 50%-át kapja meg, a másik fele pedig az üzemeltetőé, azaz a Google-é.
Bar nm en pontoztalak le, szivesen erdekelne honnantudod te ezt az 50-50 szazalekos reszesedest. En meg errol nm hallottam, holott ismerek en is sajat weboldalosokat, videosokat.
Gondolom azert pontoztak le, mert kisse abszurd amit irtal... :-??
Ez partner cégtől függ, amiből sok van! Ha DP anál a cégnél van mint a magyar YouTuberek nagy százaléka, akkor az is lehet, hogy kevesebbet keres mint hinnék. De Szirmai pl. egy amerikai cégnél van.
De, ha tényként kezelnénk ezt az 50/50% teóriát, akkor meglenne a válasz, hogy Péter legalább 200 000 + forintot keres, vagy többet.
De már rájöttem, hogy a választ csak az érintettektől tudhatjuk meg biztisan, Ők viszont nem igazán akarnak beszélni róla...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!