Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért utálják ennyire Hajdú...

Miért utálják ennyire Hajdú Pétert?

Figyelt kérdés

Tinédzerként vègig gondolva ő egy ismert ember, van egy saját műsora, rengeteg pénze, csinos felesége, családja. Szerintem az élet minden területén sikeres, ezért is tudok rá felnézni, ugyanakkor nem hallottam vele kapcsolatban semmilyen botrányokról, amik miatt el lehetne ítélni.

Vagy vannak ilyenek?

Mégis miért vált ki sok emberből gyűlöletet?

2015. jún. 16. 00:13
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:

#4-es vagyok, hadd írjak már, ahova akarok. Köszönöm. Én se szólok bele, hogy miért pont egy ilyen nyikhaj a mániád, meg, hogy nem csak nem érdemes, de már nem is normális ennyit foglalkozni valakivel, akit nem is ismersz...

Végig se olvastam ezt a sok hülyeséget már, mert sokkot kaptam. Ennyit tudok érdemben hozzáfűzni:

[link]

2015. jún. 16. 23:36
 22/47 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező te milyen 2 millió emberről beszélsz?én csak az előttem válaszolókról beszéltem,vagy amiket ők írtak el is felejtetted?és mondom nézd meg a tv-s szerepléseit,és ott a bizonyítékod,nekem nem ér annyit ez az ember hogy utána keresgéljek,nem érdekel ez az ember,én nem vagyok ekkora bulvár megszállott mint te hogy a botrányaikat nézegessem,csak a tv-ben láttam párszor a stílusát az embernek,ezt nem nehéz megérteni,vagy ha igen akkor nem vagy teljesen normális :D de neked az nem esett még mindig le hogy nem fogok cikkeket keresni erről az emberről?és nem a levegőbe beszélek mert én nem akarok neked semmit se bebizonyítani,magamnak meg hadd ne keljen,elég amit láttam/hallottam,de megkérdezem EZ AMIT ÍRTAM ELÉRT AZ AGYADIG VAGY MEGINT KÉRSZ LINKET???
2015. jún. 16. 23:44
 23/47 anonim válasza:
63%
az az ember egy k*öc*ög
2015. jún. 17. 00:09
 24/47 A kérdező kommentje:

a 2 millió embert képletesen értettem, de ahogy látom már mindenkit sikerült kihozni a sodrából. Szerinte hagyjuk ezt az embert...

Tényleg, oké elhiszem h nem kedveled. Nem is azzal van baj, hogy nem linkelsz be videót (akármi miatt). Az a bajom, hogy mindenki fikázza, miközben nem tudja alátámasztani. Csak ez van h hlye kcsög, hlye kcsög gusztustalan stb. De mit csinált?? Ezt nem mondja el senki.

Szerintem túltárgyaltuk, nem ér ennyit. Különben is valahol kezdem kapizsgálni.

2015. jún. 17. 01:47
 25/47 anonim ***** válasza:

"Nem is azzal van baj, hogy nem linkelsz be videót (akármi miatt)" Ennyire sötét nem lehetsz,vagy olvasni nem tudsz még mindig?nagy betűkkel direkt megkérdeztem de látom még mindig nem sikerült elolvasni,3x mondtam kb el

Mit csinált?Egyszerűen bunkó beképzelt ember,a tv adásaiba ilyen a stílusa,mit kell ezen alátámasztani,vigyünk oda neked egy tv-t?hát nézd meg ha annyira érdekel téged,és 3x elmondtam de egyszerűen nem vagy képes felfogni

2015. jún. 17. 09:07
 26/47 anonim ***** válasza:
100%

ha valaki kellően arogáns, ugyanúgy bekerül a tv-be...kb. ilyen berki krisztián szintű ember...az is mit tett? semmit.

manapság már szerintem nem karrier egy kereskedelmi tv-be bekerülni.

ha eljátszod a hülyét, és úgy kerülsz be egy tehetségkutatóba, még ha azt meg sem nyered, simán elmész műsorvezetőnek egy későbbi műsorba...és ugyanúgy sok pénzt kapsz majd...nem kell hozzá különleges képesség...:D

én nem csak őt, de az olyan embereket gyűlölöm, akik az "ismertségüket" az emberek butítására használják, és egy hamis képet mutatnak arról, hogy hogyan kellene gondolkoznunk, és hát van egy rakás birka, akire ez hat is.

2015. jún. 17. 10:46
 27/47 anonim ***** válasza:
Olvasd el a Hajdú könyve 18. rész 5-től 18. terjedő verseit.
2015. jún. 17. 11:57
 28/47 A kérdező kommentje:

#26: Köszönöm a válaszod, erre gondoltam :)

#25: Légyszíves, ha nem tudsz válaszolni a kérdésre legalább ne spammeld szét. Hiába hajtogatod h nézzek rá, elhiszem h indulatot vált ki belőled. De nem tudod megfogalmazni, hogy miért. Olvasd el a #26-os választ.

2015. jún. 17. 14:32
 29/47 anonim ***** válasza:

28. nincs bennem indulat,csak egyszerűen nem tudod milyen érzés olyan emberrel vitázni aki ilyen szinten értetlen (és olvasd el a spam fogalmát)

Főleg hogy 8x válaszoltam a kérdésre csak egyszer se tudtad felfogni :/ és megfogalmaztam legalább 6x ,és ezt se sikerült megértened,ezek után már nem tudok mit írni,ha eddig nem sikerült megérteni ,ezután se fog,remélnytelen vagy és be is fejeztem,mindig megpróbálok az ilyen emberekkel ésszerűen beszélni de nem lehet :/

2015. jún. 17. 14:39
 30/47 A kérdező kommentje:
A #26 válaszolónak sikerült megfogalmaznia, neked miértne menne.. ő leírta, hogy azért nem szereti, mert az ismertségével negatív normákat közvetít az emberek felé.
2015. jún. 17. 15:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!