Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Lady Gaga ugye nem drogozik?

Lady Gaga ugye nem drogozik?

Figyelt kérdés
Hallottam, hogy nagyon sok népszerű sztár drogozik (pl. Britney Spears), azért, mert túl sok a pénze és már nem tudja mire költeni, ezért drogba ölti a pénzét és ahogy néztem lady gaga is nagyon gazdag ugye ő nem drogozik?
2010. febr. 28. 15:27
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
De igen.Nem olvasol szennylapokat?Ő maga is bevallotta.
2010. febr. 28. 15:31
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
Hát szerintem tutira drogozik.
2010. febr. 28. 15:42
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
olvastam valahol hogy régen keményen nyomta a kokaint
2010. febr. 28. 15:44
 4/12 anonim ***** válasza:
74%
de ma már nem csinálja.
2010. febr. 28. 15:45
 5/12 anonim ***** válasza:
67%
Nem nem drogozik és még szűz! No ne röhögtessetek már! Az 1 ringyó. D
2010. febr. 28. 20:15
 6/12 anonim ***** válasza:
82%
Nem akarom védeni a sztárokat, de az nem jut eszedbe, h talán nem azért drogozik, mert gazdag hanem talán azért, mert elnyomják Britney tipikusan ilyen már gyerekkora óta irányítják az életét mindent megmondanak neki talán még önálló véleménye se lehet semmiről hiszen bár a rossz reklám is reklám, de a kiadó az ilyet nem szereti! Én őt nagyon sajnálom annak ellenére, h gazdag meg blabla szerintem nem olyan jó az, h az életednek minden percét lefotózzák és igen tudom, h ő választotta, de ami sok az sok ők is emberek ennyi gondoljunk csak bele mi lett szegény Michaelell a média tönkretette! Én is olvastam,h Lady Gaga régen keményen nyomta a drogokat, de már nem drogozik csak a munkára koncentrál, aminek szintén meglett az eredménye, mert a kimerültségtől az egyik koncertje előtt össze esett hát ennyit, h milyen cool a sztároknak!
2010. febr. 28. 20:30
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

A szennylapok azt találnak ki, amit akarnak.

Ez nem jelenti azt, h nem drogozik.

Az én véleményem szerint, jelenleg nem drogozik, de ő a második Britney Spears, tuti ő is elkezdi valahol, valamikor, vagy ha már elkezdte, folytatni fogja. Még akkor is csak huszon 1-2 éves ez a Lady KaKa is.

2010. márc. 6. 21:28
 8/12 anonim ***** válasza:
64%

még mielőtt híres lett volna volt olyan időszak, h drogozott, de amikor az apja megtudta nem szólt hozzá több hónapig, ennek hatására felhagyott vele.(ezt ő maga ismerte el)

pletykalapnak meg sose higyj...

egyébként nem azért szoktak drogozni a hírességek, mert nem tudják mire költeni a pénzt, hanem mert állandóan másoknak másoknak kell megfelelniük, rengetek rosszindulatú támadás éri őket, magányosak stb. és nagy rajtuk a nyomás.

2010. máj. 2. 15:39
 9/12 anonim válasza:
100%
csak szólok, mindenki drogozik... és egy olyan életet máshogy nem is lehetne bírni!!
2010. aug. 17. 01:41
 10/12 A kérdező kommentje:

hát igen :S sajnos nagy a nyomás az ilyen sztárokon :(

egykét hétre egyszer átvenném a helyüket hogy pihenhessenek 1 kicsit

2010. aug. 17. 04:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!