Dancsó Péter motorozik?
Figyelt kérdés
Láttam egy képen bukosisakban, (elég fain bukóban) gondolom motorozik, milyen motorja
ehet?
2015. jún. 7. 15:39
1/5 anonim válasza:
Aszem babetta 110-es, egyébként múlt héten a kék osztrigából láttam távozni egy csávó kezét fogta és vadul smároltak.... majdnem elhánytam magam
2/5 anonim válasza:
Dancsonak egy eltelepátiás motorja van ami önirányitásu ezért amikor megy nyugodtan simogathattja a kecskéjét ((már bocsi Merilin :D)). Ezen kivül felszerelve DID meghajtóláncok, valamint JT, Sunstar és Esjot lánckerekek,Brembo, EBC, Nissin és Bendix/SBS fékbetétek,K&N sportlégszűrők,Osram izzók és valamint egy jókora adag benzin... alatta pedig a nyers krém... Ejnye Dancso... Ilyened van és a szobádba most csinálsz egy videjót erröl?
3/5 anonim válasza:
villany motorja lehet, és áramot "ehet"!
4/5 AnimalJamFan válasza:
Kérdezd meg Kérdezz - Felelkbe XDDD :'D
5/5 anonim válasza:
Igen, van jogsim motorhoz, és nap, mint nap használom is fekete-kék Suzuki B-king-emet, aminek Száguldó Marilyn a neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!