Szerintetek ki a jobb? Adele vagy Rihanna?
Figyelt kérdés
kinek van(nak)
-jobb hangja?
-jobb számai
-több száma
2015. máj. 28. 18:24
2/8 anonim válasza:
szerintem ezt így nem lehet megmondani, mert mindkettőjüknek jó hangja van, de mindenkinek más tetszik. én adele dalait jobban szeretem, de rihannával sincs bajom.
4/8 anonim válasza:
Nem ugyanaz a kategória. Míg az egyik egy ízléstelen, flegma, magamutogató, nem túl egyedi hangú liba, a másik egy visszafogott, ízléses, szimpatikus, erőteljes, és jellegzetes hangú nő.
Szerintem egyértelmű, hogy melyik melyik, és az is, hogy melyikőjüket kedvelem jobban.
6/8 anonim válasza:
Dzsizosz...
Egyertelmuen Adelnak van jobb hangja. max Beyoncenak es Amy Winehousnak van jobb hangja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!