Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Hogyan lehetne elérni hogy...

Hogyan lehetne elérni hogy Martin Garrix kövessen a twitteren?

Figyelt kérdés

Láttam a minap hogy rengeteg olyan embert követ akik róla fan oldalt hoztak létre meg egy csomó rajongóját pl olyanokat is akiknek csak 45(pl) követője van.Én ebből azt vettem le hogy nem olyan lehetetlen kifejezés lenne ha követne mondjuk engem is.

Az érdekelne hogy ezért szerintetek mit lehetne tenni?

Nagyon szeretem őt és a Szigeten szeretnék vele találkozni.

Köszi előre is a válaszokat.

2015. ápr. 26. 21:42
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Huha koszi szepen :) Martin Garrix rengeteg fant kovet egyebkent csak nem szantam meg ra eleg idot hogy elerjem :) eddig csak a Bassjackersnel sikerult elernem
2015. máj. 15. 10:35
 12/15 anonim ***** válasza:
én tegnap próbálkoztam egy csomót, mert ugye szülinapja volt, de hát majd biztos pont az én tweet-jeimet fogja megnézni a többi 1000000000000 között :D
2015. máj. 15. 18:42
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem eddig Instagramon Shermanology és Chickie lájkolt olyan képeket,aminek semmi köze a zenéhez.Igaz,nem követnek,de én ettől még repdestem az örömtől.Meg kétszer ask.fm-en Martin Garrix válaszolt,egyszer amikor gratuláltam neki egy díja miatt,meg egyszer amikor felköszöntöttem szülinapján:)
2015. aug. 21. 17:29
 14/15 anonim ***** válasza:
Ja,meg egyszer írtam neki kis nyelvi hibával hogy Magyarország szeret és arra is válaszolt
2015. aug. 21. 17:52
 15/15 anonim ***** válasza:
Engem se követ csak az egyik barátja, de találkoztam már vele! Nekem Nicky Romero likeolta a képem:))))
2015. okt. 27. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!