Lehetne egy ducibb emberből is olyan filmsztár mint Julia Roberts vagy a többi felkapott szár?
Ha megnézünk egy filmet többjükben szép csinos emberek vannak! Csak néhány filmekben vanmnak ducibbak és csak 1-1 filmekben látjuk ugyanazt az embert!
Elszomorítónak látom , hogy csak a sovány lányok lehetnek nyerőek!?
Kérdezem én! Ha egy ducibb lány is ugyanolyan jól játszaná az alkonyatban a Bella szerepét akkor utálnátok azt a filmet mert egy ducinn lány játsza?
Vagy azért nem látunk ducibb embereket mert nem mennek el egy felvételire?
Igaz az Alkonyat példa az rossz! De egy akármilyen jó filmet tudnátok élvezni egy ducibb emberrel?
Ezt csak azért kérdezem mert szinésznő szeretnék lenni és már leadtam agy kis fölösleget de még mindig van rajtam ,d e ennél lejebb már nem megy! :S és sokan mondták , hogy jó szinész lennék(persze tudom nem tapasztalt emberek) csak félek , hogy ducivagyok így semmi esélyem sem lenn! :S
megláttam a kérdést, és rögtön Queen Latifah jutott az eszembe...aztán láttam, hogy az előzőnek is:)
és még Melissa McCarthy! (a szívek szállodájából ismerik főként, de mostanság sok filmben láttam) szerintem ő gyönyörű, mosolygós, életvidám! és nem nevezhető vékonykának:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!