Alföldi Róbertnek több ismert barátnője is volt?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 3. 16:41
1/12 anonim válasza:
én Murányi Tündéről és Oroszlán Szonjáról hallottam, de egyébként nem tudom :/ talán ez is csak pletyka... meg amúgy is magánügy
2/12 anonim válasza:
Vállaltan meleg, szóval kétlem hogy bármely pletyka igaz lenne :D
4/12 A kérdező kommentje:
Mire gondolsz?
2015. jún. 8. 14:57
5/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem hazug pletyka, hogy voltak barátnői. Ismertebbek is. Csak nem a médiának éli a magánéletét.
6/12 anonim válasza:
Akkor te honnan tudod? :D
Én ha leszbikus lennék, nem nagyon jönnék össze, pasikkal, mivel nem izgatnának, de ki tudja.
7/12 anonim válasza:
Onnan tudom, hogy szakmabéli vagyok, dolgoztunk már együtt.
8/12 anonim válasza:
Lehet h volt..
De Alfoldi akk is meleg!
9/12 anonim válasza:
Vagy ugye biszex... mert nem minden csak fekete és fehér...
10/12 anonim válasza:
Biszexuális és valakivel ( nővel) durván elbánt nagyon erőszakos. Mondhatnám brutálisan bánik némelyikkel ha szexről van szó. Gondoljunk bele két férfi szexel milyen nyomásokkal jár az? Utána nővel próbálkozik mekkora kárt okoz egy meleg férfi benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!