Van olyan, aki szereti még Shakirát? Szerintetek miért nem jelölik őt mostanában díjátadókon?
Figyelt kérdés
Mert szerintem megérdemelné. Én például nagyon nagy rajongója vagyok, és nem nagyon hallgatom a mai felkapott sztárok zenéit, akik állandóan megnyerik a díjátadókat.2015. ápr. 3. 11:00
1/6 anonim válasza:
Egyszer mindenki lejár. Shakira is le fog.
2/6 anonim válasza:
A tavalyi albumáért jelölhették volna, hiszen nagyon jó album volt.
Úgy gondolom, hogy ő már mindenféle díjat megnyert gyakorlatilag, amit lehetett, próbálnak teret adni az új előadóknak. De én is sajnálom, hogy nem értékelik az új számait eléggé. :D
3/6 anonim válasza:
A zeneipar nem a kedvességről, meg az igazságosságról szól. Mindig jönnek újak, és a zeneipar lesz*rja a régieket. Ez így megy sajna.
5/6 anonim válasza:
De ,,felkapott"sztárok zenéit se hallgatom.just rock and metál
Amúgy előző voltam
6/6 anonim válasza:
Nem hiszem hogy hallottad bármelyik számát is a Waka Waka-n, meg 2-3 további világslágeren kívül. Na de azok sem voltak szarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!