Hát nem gyönyörű ez a lány? :$ (kép)
2015. ápr. 2. 14:25
11/20 anonim válasza:
Nekem annyira nem tetszik,de amúgy szép :)
12/20 anonim válasza:
A kisugárzásával együtt lehet az, de ha csak a képeit nézzük, akkor egy kicsit durva arca van (erőteljes állkapcsa van ami férfinak előnyös, nőnek nem igazán).
13/20 anonim válasza:
Nem rossz tényleg, habár én nem csípem a latínókat...
14/20 anonim válasza:
Nem láttam, nem is vagyok rá kíváncsi..minek nézzek olyan lányokat akiket úgyse kaphatok meg?
16/20 A kérdező kommentje:
13 Szerintem meg jól áll neki. :)
2015. ápr. 2. 14:35
17/20 anonim válasza:
Nem, a gyönyörűtől elég távol van. Inkább a nem rossz kategória.
20/20 anonim válasza:
Nekem nem jön be, de hát nem vagyunk egy formák szerencsére. Ha már haj, nekem a piros haj a gyengém :) (Nem vörös!) Plusz aztán ott vannak a belső értékek. Ha ismerném élőben külsőre semleges lenne, de ha természete-kisugárzása olyan, képes lennék gyönyörűnek látni. :-)
21F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!