Valaki van rajtam kívül aki (nek) nem tetszik/utálja Lana Del Reyt?
Nem szeretek kekeckedni, de miért szerencsére, hogy "nem sok van ilyen"? Nem ebbe akarok belekötni, de utána meg azt írod, hogy mindenkinek szíve-joga... Nos, nem tudom,hogy a többi ember aki utálja/nem kedveli őt mit gondol és miért nem szeretik őt, de én ismerem és hallgattam is tőle számokat, de számomra visszataszító... Leginkább a személyisége és az állandó ripacskodása miatt. Pl.: [link] (igen, tudom, hogy ez egy régi cikk). Tehát az, ahogyan népszerűsíti a halált, a depressziót, az öngyilkosságot, mert az "full menő" na szerintem ez undorító... Ezek olyan dolgok amiket nem népszerűvé kéne tenni meg stb. (hozzáteszem, hogy nem azt mondom, hogy ő miatta lesz valaki öngyilkos, mert ő ezt képviseli). És az is olyan érdekes, hogy most van az a nagy depressziós-érvágós-grunge-retro divat... És ezek azok, amiket a legjobban utálok...1: Azt, hogy most mindenre rányomják, hogy "grunge", "retro" "90'-es évek" és akkor mindenki szalad megvenni azt az adott dolgot, tucat emberekké válnak, de ők azt mondják magukról meg hitetik el az emberekkel, hogy nem mert ők teljesen mások, ők undegroundosok meg minden. 2: Hogyha valakinek tényleg ilyen problémái vannak, mint a depresszió, az nem vergődik folyton meg hajtogatja azt, hogy ő megy megöli magát, meg bárcsak meghalt volna már... Hátha bárcsak meghalt volna már akkor, könyörgöm mi tartja vissza?...Nem ellenségeskedésből, de ezért mondom ezt mert a depresszió az egy kiszámíthatatlan dolog és akiknek tényleg ilyen bajuk van azok nem mindig csak ezeket mondogatják. 3: Ő is csak egy megcsinált sztárocska semmi több.
Az meg, hogy ő írja a dalait...Nos rengeteg más előadó van akik saját maguk írják a zenéket és értenek is hozzá. Illetve a hangja, nos ehhez nem fűzök hozzá semmit, mert túl relatív az hogy valakinek mi a jó és mi a rossz.
Pedig a kérdezőnek igaza van. :D
Lana Del rey fanok..Istenem..miért kell védeni?
Attól mert véded ugyanolyan tehetségtelen p*cs@ marad mint amilyen eddig is volt. :D
Na meg a halál meg a depresszió amiket ő reklámoz..hát siralmas. Ez a sz@r kell a mai generációnak... Meg tényleg nagyon "menő" az érvágás,a cigizés, meg a mittudomén mi. Undorító egy """nő""". :D
Előző vagyok.
"neked miért nem mind egy ha halott szeretne lenni?"
Áruld már el, akkor eddig miért nem ölte már meg magát? Jobb lett volna, pls. Az ilyeneknek csak szimplán feltűnési viszketegségük van.semmi több..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!