Berki Krisztián zsidó?
Nekem is nagy orrom van, mégsem vagyok zsidó.
(Egyébként ennyi alapján lehetne arab-török is.)
Minden népcsoportnak vannak jellemző vonásai amiről fel lehet ismerni vagy hogy a vér rokonságában milyen leszármaztatottai voltak pl. a zsidóknál:magas homlok,kampós orr, elálló fülek ezek közül valamelyik.
Lehet hogy neked is van zsidó leszármazottad csak nem tudsz róla és tőle örökölted a nagy orrod vagy szimplán nem tudsz róla hogy zsidó vagy.
Biztosan nagyot néznék, ha kiderülne, hogy zsidó leszármazottaim vannak. xD
Talán felmenőim, nem? :D
Majdnem minden közel-keleti népcsoportnak nagy orra van. Nem csak a zsidóknak. Ugyanúgy lehet egy nagyorrú embernek török felmenője is (hiszen itt voltak egy darabig), akitől örökölte. Bár nem tudom, hogy mennyi azoknak a generációknak a száma, ameddig ez átadható.
Gondolom egy antropológus pár méréssel jobban be tudná lőni, hogy melyik népcsoporhoz hasonló vonásaink vannak.
De amúgy szerintem a franciáknak is nagy orruk van...és még lehetne találni jópás más európai népet is.
Szóval nem lehet egyértelműen megmondani. Ha nem követi a zsidó hagyományokat és nem vallja magát annak, akkor egyébként sem zsidó.
Nekem is aránytalanul nagy az orrom, mint neki, de nem vagyok zsidó.
Nemtom zsidó-e, de egy hatalmas csicska.
Most az a kérdés, melyik Berki Krisztián?
Ő:
vagy ő:
A vasalt tökűről nem gondolnám, mivel a vékony ajak nem jellemző a zsidókra, és az összkép sem olyan.
A sportoló viszont valószínűleg igen. Észrevehető nála az a vonás, hogy nehezen tudja összezárni a száját. Nyilván össze tudja, de olyan, mintha a fogai kinyomnák. A szeme nem kimondottan olyan, de úgy összességében...lehet, hogy igen.
Most olvasom, hogy a celebre gondolsz.
Akkor nem, nem hiszem.
De nem is érdemes foglalkozni vele. Én minden ilyen Barátokköztös-Valóvilágos-ÉjjelnappalBudapestes senkit figyelmen kívül hagyok.
De az !
Ebben a videóban el is szolta magát, de szerintem inkább kérkedik vele,sőt inkább messzebre megyek,az egesz ember totál felsőbbrendűnek kébzeli magát es hát tudjuk kiknek a sajátosság az...
0:40-0:50 között mondja a lényeget..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!