Az orange is the new black-ban a ketto csaj foszereplo a valo eletben is leszbikusak?
Figyelt kérdés
Alex Vause- Laura Prepon
Piper Chapman- Taylor Schilling
2015. márc. 3. 12:21
1/5 anonim válasza:
Nem. (Mondjuk Piper spec a sorozatban is csak biszexuális.) Vagy ha igen, egyikőjük sem 'out'.
2/5 A kérdező kommentje:
Koszi.:)
2015. márc. 3. 19:49
3/5 anonim válasza:
Taylor eddig nem nagyon beszélt pasikról az interjúkban vagy nem mondta ki konkrétan az illető nemét. :P Szerintem benne van valami. :D
Meg hát ez a nézés szerintem sok mindent elárul:
Vagy:
Még esetleg:
Lehet alaptalan a dolog és csak jó barátnők a valóságban de Taylorban szerintem van minimum egy kis biszex hajlam. :D Laura Preponnál már nem pittyeg a radar túlzottan :( Iszonyat jó nő! *-*(Szerintem)
Nem tudom te mennyire szereted a sorozatot de ha van kedved tovább társalogni a sorozatról vagy csak a magánéletükről találgatni írj! :) :D Esetleg ha unatkozol vagy bármi egyéb. :D Szép estét. :Pn
4/5 A kérdező kommentje:
imadom a sorozatot! egy het alatt megneztem a ket evadot! :D
2015. márc. 7. 09:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!