Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Nem tudjátok, hogy lehet-e a...

Nem tudjátok, hogy lehet-e a Violetta sorozat AKÀRMELYIK sztárjával találkozni valmikor? Esetleg Autogramm cím, igazi Facebook profil, vagy akármilyen oldal ahol írhatok neki (k)?

Figyelt kérdés
A Violetta koncert Platinajegyről tudok, de annyi pènzèrt sztem az Angol kiràlynő is ad autogrammot, sőt mèg meg is hív egy vacsira ;-)

2015. márc. 2. 14:58
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Egyèbkènt kedves màsodik kommentelő! Az rendben van,hogy nem szereted a Violetta sorozatot. Sőt, az írásodból itèlve utálod.Kèrdeztem valamit, te pedig válaszoltál csak az a gond, hogy nem èppen a kèrdèsemre. Nem hiszem, hogy Martina Stoessel tènyleg olyan szerèny ès jószívű, mint sok Tinista mondja. De egyàltalàn nem gonosz ès bekèpzelt, mint sok utàló is mondja. Nem Martina vagy a többi színèsz dönti el, mennyibe kerülnek a jegyek, hanem a Disney vagy kik. De nem a szìnèszek. Nem hibàztathatod őket valamièrt, ami nem az ő hibàjuk. Tudom, mennyire igaszsàgtalan nèhàny sztàr a rajongóikkal szemben. Mivel mèg soha nem làttam őket èlőben, nem tudhatom, sőt te sem.Lehethogy tènyleg fèlrelök egy hülye Security-s ( aki fekete bőrű, fekete napszemcsi van rajta,kigyúrt izmai vannak, sőt olyan Securitys trikót visel) De ha ennyire negatívan àlsz/àllunk hozzà, ìgy is lesz. Szerinted mièrt lesz 3 V. koncert Budapesten, hm? Azèrt mert azok a rajongók, akiknek nem jutott jegy, írtak nekik, reklamàltak a Face-n ès mèg kismillió dolgot tettek. Ezèrt lett több koncert. Mert a FANOK BÍZTAK ABBA, HOGY LEHETSÈGES. Hittek a csodàba, ami kèsőbb valóra vàlt. Ha èn így àlnàk az autogrammhoz (meg a többi fan is) akkor ők se adnànak autogrammot. Mert tudnàk, hogy a rajongòik ennyire nem hisznek benne.Te akarnàl magadnak olyan fanokat akik, magasról tesznek ràd? Szerintem a vàlasz eggyèrtelmű:nem.Minek adnàl nekik autogrammot, ha olyan negatívan àllnak az egèszhez? Hogy bizonyítsd nekik, te nem vagy olyan bekèpzelt? Elmèletben mindenki ezt tennè.De a való èletben ez nehezebb.Kiborulsz,ès inkàbb te is magasról teszel a rajongóidra.Ès elősször tanulj meg írni, azutàn olts màsokat a neten.
2015. márc. 4. 10:44
 12/17 anonim ***** válasza:
Akkor válaszolok. Sehol.
2015. márc. 4. 10:45
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy ha lenne egy csepp szövegértelmezési készséged, akkor rájöttél volna hogy egy szóval sem merült fel hogy "Miért szar a Violetta?" Pusztán egy buta fanatikus kislány rajongó itt nem értette meg, hogy a sztárok nem fognak "egy rajongókkal" foglalkozni. Ezért nincs publikus címük se. mert te és további hasonszőrű rajongó annyi levelet okádna be nekik csak egy nap, amit ők maguk soha életükbe sem tudnának elolvasni. Bár szerintem meg lehetne velük boltolni a személyes találkozást. De azt nem 150ezer Ft-ból hanem sokkal sokkal többől. Ahol csak neked hajbókolnának egy kis időre.

"de annyi pènzèrt sztem az Angol kiràlynő is ad autogrammot, sőt mèg meg is hív egy vacsira ;-)"- Ezt meg ugye te sem gondoltad komolyan? Az angol királynő nem a te rongyos 150ezer Ft-odra van rászorulva...

2015. márc. 4. 10:52
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

"Ès elősször tanulj meg írni, azutàn olts màsokat a neten."- Személyeskedés. Az ostoba érvtelen emberek fegyvere. Igazából színt vallok, én voltam a buta hogy leálltam ennyire együgyű fanatikus kislányokkal veszekedni, akiknek se ízlésük se realitás érzékük nincs semmilyen szinten. Hajkurászd csak őket, garantálom a sikertelenségedet.

Legjobbakat.

2015. márc. 4. 10:55
 15/17 Tinista ***** válasza:
51%
Már ne is haragudj de mi a francot képzelsz te magadról? "Kislányok, se ízlésük"? Azért mert szeretjük a Violettát attól még nem biztos, hogy kislányok vagyunk. Meg mi az, hogy nincs ízlésünk? Te azt megint honnan tudod, ismersz vagy mi? Nem hiszem... Jaj komolyan rosszul vagyok az olyan emberektől akik leszólják a másikat mert az valami olyasmit szeret amit a másik nem. A kérdésre pedig még mindig úgy gondolom, hogy ha leszólítod az utcán Tinit fog veled fotózkodni. A Violetta LIVE előtt írta ki Tini a twittere ha meglátjuk az utcán nyugodtan menjünk oda és csinálhatnak vele képet. De mindegy is a Violetta utálók úgy is ellent mondanak a fanoknak mindig...
2015. márc. 4. 17:18
 16/17 anonim ***** válasza:
51%
Felesleges megint leírnom amit Tinista mondott. Igaza van.
2015. márc. 4. 20:37
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem csak a pénz érdekli őket! Persze,kell mert ők abból élnek! De figyu nem így viselkednének,mert ennyire nem lehet semmit megjátszani. Egyépként bocsi hogy ezt irom,én is eltértem a témától. Lehet vele találkozni. Ha pl. Buenos Airesbe mész,lehet össze futsz vele az utcán,vagy valahol megtalálod a lakcímét,vagy ilyesmi. De az is biztos hogy ha elhivod Magyarországra,hogy legyen veled pár napot,egy hetet,ahhoz is kell a pénz,mert nem hadja ott a várost,csomagol össze,vesz repülőjegyet,hogy jót tegyen egy rajongónak(Bárcsak így menne:( ) Én is szeretnék vele találkozni...hidd el.

De ő sem áll mindent attól még hogy gazdag. De gyűtsétek a pénzeteket,lesz egy turnéja (már nem Violettás) 2016-ban,biztos lesz majds rá lehetőség ha eljön Magyarországra is,hogy legyen autogramm,csak kb. annak is annyi lesz az ára mint a platinma csomagnak :/

De,ha elmentek nyaralni buenos airesbe,én azt mondom van rá lehetőség :)

2015. szept. 27. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!