Nem tudjátok, hogy lehet-e a Violetta sorozat AKÀRMELYIK sztárjával találkozni valmikor? Esetleg Autogramm cím, igazi Facebook profil, vagy akármilyen oldal ahol írhatok neki (k)?
Amúgy ha lenne egy csepp szövegértelmezési készséged, akkor rájöttél volna hogy egy szóval sem merült fel hogy "Miért szar a Violetta?" Pusztán egy buta fanatikus kislány rajongó itt nem értette meg, hogy a sztárok nem fognak "egy rajongókkal" foglalkozni. Ezért nincs publikus címük se. mert te és további hasonszőrű rajongó annyi levelet okádna be nekik csak egy nap, amit ők maguk soha életükbe sem tudnának elolvasni. Bár szerintem meg lehetne velük boltolni a személyes találkozást. De azt nem 150ezer Ft-ból hanem sokkal sokkal többől. Ahol csak neked hajbókolnának egy kis időre.
"de annyi pènzèrt sztem az Angol kiràlynő is ad autogrammot, sőt mèg meg is hív egy vacsira ;-)"- Ezt meg ugye te sem gondoltad komolyan? Az angol királynő nem a te rongyos 150ezer Ft-odra van rászorulva...
"Ès elősször tanulj meg írni, azutàn olts màsokat a neten."- Személyeskedés. Az ostoba érvtelen emberek fegyvere. Igazából színt vallok, én voltam a buta hogy leálltam ennyire együgyű fanatikus kislányokkal veszekedni, akiknek se ízlésük se realitás érzékük nincs semmilyen szinten. Hajkurászd csak őket, garantálom a sikertelenségedet.
Legjobbakat.
Nem csak a pénz érdekli őket! Persze,kell mert ők abból élnek! De figyu nem így viselkednének,mert ennyire nem lehet semmit megjátszani. Egyépként bocsi hogy ezt irom,én is eltértem a témától. Lehet vele találkozni. Ha pl. Buenos Airesbe mész,lehet össze futsz vele az utcán,vagy valahol megtalálod a lakcímét,vagy ilyesmi. De az is biztos hogy ha elhivod Magyarországra,hogy legyen veled pár napot,egy hetet,ahhoz is kell a pénz,mert nem hadja ott a várost,csomagol össze,vesz repülőjegyet,hogy jót tegyen egy rajongónak(Bárcsak így menne:( ) Én is szeretnék vele találkozni...hidd el.
De ő sem áll mindent attól még hogy gazdag. De gyűtsétek a pénzeteket,lesz egy turnéja (már nem Violettás) 2016-ban,biztos lesz majds rá lehetőség ha eljön Magyarországra is,hogy legyen autogramm,csak kb. annak is annyi lesz az ára mint a platinma csomagnak :/
De,ha elmentek nyaralni buenos airesbe,én azt mondom van rá lehetőség :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!