Fekete Pákó mióta él Magyarországon?
Figyelt kérdés
Félre értés ne essék, nem vagyok rajongója. Sőt.. Az én apukám is afrikai, és nem is Magyarországon születtem. De itt élek már 17 éve, és tudok rendesen, tisztán magyarul beszélni. Számomra konkrétan megalázó, hogy emiatt az ember miatt néznek le engem is. Szerintem szürreális az, hogy valaki ilyen gyér szinten tudjon magyarul, úgy hogy már évek óta itt van. Ráadásul még viccet is csinál belőle...2015. febr. 4. 18:34
1/2 anonim válasza:
"1994-ben ösztöndíjjal érkezett Magyarországra és az ELTE jogi karán nemzetközi jogot hallgatott."
wikipedia
2/2 anonim válasza:
Egészen biztos, hogy jobban beszél magyarul, csak annyira életképtelen, hogy csak így tud megmaradni a celebvilágban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!