Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Eminem meleg? Melyik filmben...

Eminem meleg? Melyik filmben mondja azt?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=iu2XZRlXCMw

Ez egy videórészlet egy filmből ahol Eminem bevalja hogy meleg. Nem tudom ez mennyire igaz ezért is kérdezlek titeket (egyébként meg ha jól láttam ez még nagyon új (2014.dec.30?)) és vlki tudja ez melyik film részlet?

2015. febr. 3. 01:04
 1/10 anonim ***** válasza:

Az interjú című filmben. :)

The Interview (2014)

2015. febr. 3. 06:09
 2/10 anonim ***** válasza:
és egyébként hozzátenném, hogy persze nem igaz amit mondott.
2015. febr. 3. 06:10
 3/10 Riley Grove ***** válasza:
48%

hogy lenne már meleg? XD majdnem minden (shady-s) számában benne van, hogy utálja a b*zikat... (pl.: Or the homosex, hermaph or a trans-a-vest

Pants or dress, hate fags? the answer's "yes"

EMINEM - Criminal"

2015. febr. 3. 11:37
 4/10 anonim ***** válasza:
34%

Eminem nem utálja a melegeket.

Az,hogy a számai milyenek,más kérdés,az nem az ő saját véleménye.Az csak egy szám.

2015. febr. 3. 12:58
 5/10 Riley Grove ***** válasza:
79%
tudom, hogy nem utálja a melegeket, ezt már egy pár interjúban is elmondta, de szerintem ebből a számból észrevehető, hogy nem b*zi...
2015. febr. 4. 15:38
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

Ma már egyáltalán nem érdekes ez.

Ha bevallaná hogy meleg sem lenne nagy szám.

Meg ő már nem is aktív a szakmában,nem?

2015. febr. 4. 17:15
 7/10 Riley Grove ***** válasza:
Hogy érted, hogy nem aktív a szakmában?! most jött ki az új albuma kb egy hónapja... :P és már több mint 40 éves, de még mindig ő a kedvencem... (ha még nem hallottad az új albumot, a neve: ShadyXV )
2015. febr. 6. 08:41
 8/10 anonim ***** válasza:

Hát igen,én is valamelyik nap honfoglalóztam és volt egy kérdés,hogy melyik évben született.

1972.

Tényleg nem mai csirke:d

Én 26 vagyok,mikor tini voltam,olyan 13-16 éves,akkor volt ő inkább nagy sztár.

Hallottam,hogy visszatért,de már nem olyan ikon ő,mint régen.

Bár én sosem kedvelte a rap-et.

Egy újságcikkben olvastam,hogy ezt nyilakozta

"Hagyni kell a melegeket,hogy ők is úgy rontsák el az életüket,mint a heterók"

Vagy valami ilyesmi.

Ezekben a rap számokban nagyrészt káromkodnak,b-ziznak,kur-áznak,stb.

A zeneipar csak egy üzlet.Semmi köze az előadó személyiségéhez,inkább úgy mondanám felépítenek az előadónak egy látszatot.

Lásd,Ricky Martin is "heteró" volt még akktív volt a zeneiparban,mert akkor még "ciki" lett volna vállalni.

Amúgy volt egy klipje,amiben Superman ruhában volt asszem,na abban jól mutatott a teste):D

26/F/M:D

2015. febr. 6. 08:48
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszi a film meg van és sztem sem meleg csak a film kedvéért mondta xD de érdekesség képpen ezt találtam a Wikin:

Melegjogi aktivisták[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Eminem rengeteg vitát és ellentétet gerjesztett állítólagos homofób dalszövegei miatt; egy ausztrál politikus megpróbálta betiltatni Eminem zenéjét.[211] Ennek ellenére Eminem jó barátja a meleg énekes Elton Johnnak[212] és nyilvánosan támogatja a homoszexuálisok jogait.[213] Amikor az azonos neműek házasságát legalizálták szülőállamában Michiganban, a New York Times egy interjúban kikérte erről a véleményét, mire Eminem elmondta: „Ha két ember szereti egymást, akkor kit érdekel? Szerintem mindenkinek ugyanolyan joga van arra, hogy szerencsétlenül éljen egy házasságban. Bármi, amit valaha mondtam, okkal történt; azért mondtam, mert abban a pillanatban úgy éreztem. Annyi történt, hogy lenyugodtam, és most már sokkal érettebben látom a világot.”[214]

2015. febr. 9. 22:38
 10/10 anonim ***** válasza:
38%
Ha csak nagyvonalakban ismernéd az életművét, nem is kérdeznél ilyet.
2015. febr. 21. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!