Szimpatikus Kulka János?
Figyelt kérdés
Én nagyon szeretem főleg a szomszédok óta amiben Magenheim doktor karaktere zseniális. Ezenkívül szimpatikus és jó pasinak is tartom. Nektek mi a véleményetek?2010. febr. 7. 19:33
1/10 anonim válasza:
Kefélte a Lang Györgyit...hát, fura ízlése van
2/10 anonim válasza:
előző, ezt erősen kétlem, hehe. :) egyébként roppant szimpatikus ember és nagyon jó színész.
4/10 anonim válasza:
annyira nem ismerem ...de a hangját nagyon bírom , nagyon jó Dr House -nak ;D
5/10 anonim válasza:
A Férfi és Nőben nagyon jó, a Szomszédokat sajnos úgy a hogy volt utáltam.
7/10 anonim válasza:
Kovács András Péter verse:
Megy a juhász,
Qrva álmos,
Jó színész vagy
Kulka János
XD
8/10 anonim válasza:
"kiskoromban féltem tőle" XD oszt ugyan miért? :D
hangját imádom mert egyszerűen GYÖNYÖRŰ hangja, teljesen "ahhh" kategória, szóval a legeslegegszebb férfihang ezen a földön :D hideg, és érzéki, és awh beleborzongok :)
9/10 anonim válasza:
Nagyon jó színész,de emberileg messze elmarad attól a szinttől,amit önmagáról sugall.Önostorozó és önimádó egyszerre.Kedves,de csak azért,mert konfliktuskerülő.Akik számára nem számítanak,a legminimálisabb udvariasságot sem kapják meg tőle.
10/10 anonim válasza:
Nem szeretetre,csak egyszerűen figyelemre vágyik.(Rivaldafényre.)Érzékeny és érzelmes,de valóságos érzelmek terén teljesen felületes.Nem érdemes komolyan venni.Színésznek tényleg jó,de nagy kérdés,meg tudja-e élni évek múltán a szükségszerűen bekövetkező mellőzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!