A filmben Edward, Jacob, Emmet vagy Jasper helyesebb?
Figyelt kérdés
Csak azok írjanak akik szeretik a Twilightet!!Akik nem azok ne is írjanak!!2010. febr. 6. 17:36
11/30 anonim válasza:
Én nem szeretem a Twilight-ot (érdekelne te hogyan ejted, ha nálad magas hangrendű toldalékot kap..), de azért írok, remélhetőleg nem haragszol meg, de ha igen, az sem baj.
Szerintem Jasper meg Carlisle néznek ki a legjobban.
12/30 anonim válasza:
Szerintem Jasper. Utálom Jacobot! Szerintem ő a nyálgép!
És különben... Nem vagyok az a lány aki szereti a tinisztárokat: Sp, Miley, Meg a többi kis hülye, de én sem szólok le senkit azért mert mást szeret...
13/30 A kérdező kommentje:
Oké!Köszi!!:D
2010. febr. 7. 16:27
15/30 anonim válasza:
Hát akkor már Jasper és Jacob. Edward csak utánuk jöhet szóba.. :DD
17/30 anonim válasza:
A Twilight-ban Edward és Jasper......
De amúgy Robert tényleg olyan, mint egy UNICEF-es árva és Kristinnel együtt, mint vmi Afgán menekült!!!
Az újholdban egyértelmű, hogy Jacob%!!!
18/30 anonim válasza:
A twilight-ban Edward es Jasper. A new moon-ban Jacob :D
19/30 anonim válasza:
Ha legalább az összes srácot leirtad volna a filmből. Nekem a vérfarkasfiúk tetszenek de Jasper is nagyon cuki
20/30 anonim válasza:
1. Jacob
2. Jasper
3. Emmet
Edvárdot nem írom ide mert ő még a top 20-ban sincs benne.
Carlisle is nagyon helyes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!