Ezt most komoly?!?!?!
Figyelt kérdés
Szerintetek ez igaz? Több oldalon is találam olyat, hogy Jorge Blanco ( a Violetta León-ja )már házas, azaz van felesége, és már van 2 közös gyerekük is!! Én vagyok a legnagyobb Jorge Blanco rajongó, imádom meg minden, a szobám is tele van vele, meg a koncerten is látni fogom de ez nagyon durva szerintem mert most töltötte be a 23-at. De nem is az a lényeg, hanem hogy ez igaz e, vagy csak valaki baromkodik?2015. jan. 3. 12:02
2/16 anonim válasza:
És ha igaz? Akkor mi van? Örülj neki.
3/16 anonim válasza:
Van egy barátnője, Steffie Camarena a neve és van egy kisfiuk. Hogy két gyerekük van-e ezt nem tudom. :)
5/16 anonim válasza:
Jaja a felesege..vagyis a jegyese Stephie Camerana vagy hogy kell irni. MIERT MIT GONDOLTAL H MARTINA STOESSEL-lel jár??ezt mar nem tom hanyszor elmondták Tininek is van pasija
6/16 anonim válasza:
akadj ki, mert nem lett a tied és tépd meg a csajt
7/16 anonim válasza:
Igen van jegyese Stephie Camarena es neki van egy kisfia de ő nem jorge gyereke!
Az instagramon kirakott egyszer egy képet amin a kisfiúval van a kissrác szulinapjan es az alatta levő kommentből kiderül h csak a keresztfia!!!
8/16 anonim válasza:
Nincs se jegyese,se felesége.
Barátnője van. A neve a barátnőjének:Stephie Camarena
A barátnőjének van egy gyereke,nem Jorge a gyerek apja
9/16 KicsiB válasza:
régen martina stoesselel járt de szakítottak és utána össze jött ezzzel a stephanival és tavaly év vége fele eljegyezték egymást
10/16 anonim válasza:
szeret a barinőm león <3
és imádlak baby,LÚ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!