Csajok! Szerintetek Martin Garrix helyes?
2015. jan. 2. 03:26
2/20 anonim válasza:
Nem csúnya, de nekem nem tetszik. Nem szimpi a feje. És ami a legtöbbet ront rajta, hogy olyan frizurákat hord, amik a lehető legrosszabbul állnak neki.
3/20 anonim válasza:
Jajj, azokat a képeket, amiket te linkeltél csak most nézem. Hát nem valami fotogén a srác...
(előző voltam)
4/20 anonim válasza:
Szerintem aranyos. Viszont olyan eszméletlen rondán beszél, hogy az valami hihetetlen. De külsőleg olyan aranyos, harapnivaló kategória. Elfogadnám, ha úgy adódna.
5/20 anonim válasza:
Akármit is írtak az előző válaszolók szerintem nagyon de nagyon helyes!!! :D
6/20 anonim válasza:
Szerintem nagyon helyes,imádom.:) A két kép, amit belinkeltél nem épp a legelőnyösebb. :)))
7/20 Dorka Elanor válasza:
Szerintem nem valami helyes. Engem nem hatnak meg az efféle fiúk.
8/20 anonim válasza:
Szerintem helyes, bár tényleg nem a legelőnyösebb képeket linkelted be.
Aki szerint rondán beszél: holland... vagyis holland akcentussal beszél angolul. Nem tehet róla -.-"
9/20 anonim válasza:
Tudom, hogy holland. Nem az akcentusáról beszéltem. Hanem arról, hogy csúnya szavakat használ.
10/20 anonim válasza:
Értem, félreértettelek. Az más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!