A Violetta koncertre bemehet három 14 éves lány szülői kíséret nélkül vagy szülő is kell? SOS *O* Pls :*
Figyelt kérdés
Mert mennék 2 barátnőmmel de nem tudjuk hogy kell e szülő ha 14 évesek vagyunk,mert valaki mondta hogy kell :(
Előre is Thx :*
2014. dec. 27. 12:36
11/14 anonim válasza:
"A kiskorú személyek kizárólag szülő/gondviselő jelenlétében, annak felügyelete alatt tartózkodhatnak a rendezvényen."
12/14 anonim válasza:
Aki írta az a "regény"ahoz szólnék Bocsi :D
Azt akarom kérdezni hogy ha én 15 éves vagyok egyedül bemehetek a koncertre?
13/14 anonim válasza:
Pár napja vettünk jegyet a Ticket pro irodában és meg kérdeztem:-Be lehet menni 14 év felett de,ez már tömeg rendezvénynek nyilvánul így jó lenne ha lenne melletted egy szülő vagy egy nagy korú..Mert lehet hogy te normális vagy de mást nem az..
14/14 anonim válasza:
Engem 15 evesen be fognak engedni 3 12 es egy 10 eves tarsasagaba??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!