Csak szerintem nem normálisak a Violetta utálók? Féltékenyek Vilura, mert ő sokkal többet ért el az életben, hihetetlen jól tud énekelni, nagyszerű színész, gyönyörű, okos és kedves.
Figyelt kérdés
2014. dec. 23. 12:11
11/19 anonim válasza:
Jaj, te, ez elrontottad. A Violetta rajongók nem tudnak írni. Sebaj, majd legközelebb!
12/19 anonim válasza:
Nem mondanám, hogy nem normálisak (mert nem akarok senkit megsérteni), de aki nem szereti, az ne foglalkozzon vele, és aki nem foglalkozik vele, az nem utálkozik! Valamennyire mégiscsak érdeklik őket, mert ha nem érdekelné, akkor nem foglalkoznának vele semmilyen módon.
DE EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM!!!
13/19 A kérdező kommentje:
Szerintem azok csinálnak utálós oldalakat, akiknek elegük van abból, hogy mindenhol violetta képét látni, és mindenki oltárt emel neki. Valahogy ki kell adni a dühöt.. :D
2015. jan. 6. 16:54
14/19 anonim válasza:
Nem. A Violetta utálók csak nem látják meg a Violettában az értelmet, ami teljességgel meg is érthető.És Violetta nem létezik, ezért nem is érhetett el z életben semmit.Te Martina Stoessel-re gondoltál.Ja, és a Violettában amúgy sincs semmi életszerű.:PHihetetlen jól tud énekelni, persze mint minden sztár.Lehet, hogy jól énekel, lehet hogy csak agyon van javítva a hangja. Violetta nem színés, szerintem te megint c sak Martina Stoessel-re gondoltál.Alapból nem lenne csúnya, de annyira tökéletes próbált lenni, hogy kicsit elszámította magát, és a 10 kiló sminknél és tíz tonna undorító szőke hajfestéknél kötött ki! Honnan tudod hogy (megint csak nem Violetta hanem Martina Stoessel) okos (nincs dilomája és nem láttad az IQ tesztjét!) és kedves(ja a kameráknak az, hát persze!)? Ez a kérdés értelmetlen.
15/19 anonim válasza:
Nem tűnt fel, hogy a kérdező bevallotta, hogy kamu a kérdés?
16/19 anonim válasza:
Mi a jó xxxxx élet? Én is elnézegetem,ha nagyon kell, de inkább távol tartom magam a sorozattól, és a vele az őrülettől is. Én nem utálom, sem szeretem, de inkább az első írányába billen nálam a mérleg.
17/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat : ).
2015. febr. 10. 11:33
18/19 anonim válasza:
Ez egy kérdésnek álcázott vélemény volt, méghozzá elég béna. És Vilura semmik sem lehetünk (én is violetta utáló vagyok), mivel nem létezik. Szerintem Martina Stoesselre gondoltál. Honnan tudod, hogy kedves? Talán BFF-ek vagytok? És annyit tudok, hogy nem okos, mert elvállalta ezt a sorozatot. Honnan tudod, hogy nem gépes hang az egész? És színésznek is elég gáz. Gyönyörű? Megbocsáss, de röhögöm kell. Szerintem egy giliszta nyerné azt a szépségversenyt, amire csak a giliszta és Martina Stoessel nevez be. Hihetetlenül jól tud énekelni? Szerintem inkább olyan a hangja, mint egy terhes, nyávogó macskának, amibe belerúgtak.
19/19 anonim válasza:
Violetta egy megcsinált sztár. Nem valami nagy hangja van, egyformák a számai. A külseje szánalmas. Azokra a béna pipaszár lábakra nem vennék fel miniszoknyát. Nem tudom, miért vannak oda érte ennyien, minden suliban lehetne száz ilyen csajt találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!