Mi a véleményetek Alföldi Róbertről?
Figyelt kérdés
2014. dec. 19. 12:58
11/19 anonim válasza:
Én nagyon szeretem, de gondolom, te elítéled azért, mert homoszexuális! Nagyon rendes ember!
12/19 anonim válasza:
Nálam csak az, h a saját mentoráltjait még mindig magázza ! Rohadt idegesítő. -.-
13/19 anonim válasza:
Én leírtam, mi a problémám vele. Semmi. Ezt nehéz megérteni? Iszonyat, hogy egyesek képtelenek szöveget értelmezni. Mindössze annyit írtam, hogy az a művészeti irány, amit ő képvisel, nem a Nemzeti Színházhoz való, hanem egy sokkal futuristább társulathoz. Azt is írtam, hogy Alföldi is jobban ki tudja a tehetségét ott bontakoztatni.
14/19 anonim válasza:
Az előttem szólóval egyet értek.
15/19 A kérdező kommentje:
Igen, ezzel én is nagyjából egyet értek, szerintem a nagy többség egyébként (köztük én is), kedveli őt, legalábbis én így vettem észre, nagyon intelligens ember benyomását kelti és tényleg ért ahhoz, amit csinál:)
2014. dec. 25. 22:37
16/19 anonim válasza:
Én kedvelni nem kedvelem. Bajom nincs magával Alföldivel, csak azzal, hogy egyáltalán köze van a Nemzeti Színházhoz. Jobb lenne, ha távol tartanák ezt az embert attól a szerencsétlen Nemzeti Színháztól. Mert ez így nem jó.
17/19 anonim válasza:
Utolsónak...
Már másfél éve, hogy távol tartják tőle (sajnos)... Látom, neked sincs sok közöd az igazsághoz, csak a félfüllel hallott dolgokhoz, és abból vonod a következtetéseid, mint a többség.
18/19 anonim válasza:
Nem. Csak nem tetszik, amit Alföldi csinál. Ennyi.
19/19 anonim válasza:
Színész az életben is csak szerepet játszik semmit nem vesz komolyan. Szinte csak a munkában vállalja, hogy felelős a tetteiért és azoknak következményei vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!