Szerintetek a mostani VV Lacija mennyire szexis férfi? Mennyire jóképű?
Ez most a 7.
Sokan nézik!
Szerintem jó pasi, szexi és kezdi egyre inkább mutatni az emberei oldalát is! Sokkal emberibb mint a műmájerkedő denisz! Lacin látszik hogy attól hogy jól néz ki, meg attól hogy nem egy zseni még vannak komoly érzései!
Nem azért,mert nézném,de szánalmas,amikor egy tévéműsorral kapcsolatos kérdésre csak azért válaszol valaki,mert közléskényszere van és tudatni akarja,hogy nem nézi,vagy épp azt,hogy a "Tévé szenny,a média mossa az agyat,nekem nincs is,de utálom ami benne van".
A tudományok témakörbe is mentek,hogy "Én ezt nem tudom kiszámolni,nem tudom mit jelent",vagy csak a tévével kapcsolatban válaszolja mindenki azt,hogy lényegében véve nem tud rá válaszolni,csak muszáj írnia?
És most jöjjön a néma,de %-ban látványos reakció,amiért ez fájó pont valahol nektek :)
Tegnap beleneztem egybe, nem lehet vegignezni. A bena alakitasoknal mar csak VV Eva musorvezetese idegesitobb.
A reklam az megy, de szornyu cuccokat aggatnak rajuk.
Egyik figura rosszabb a masiknal.
A Dori egy exprosti.
A Maci (Jezusom h lehet ilyen becenevvel nyomulni) tipikus perverz dagadt ficko... ha zavarja fogyjon le. Allandoan hozzaer valakihez, szeretetehes, de engem tuti kiverne tole a viz.
A fiuk nekem mind egyforma a Danit meg birtam jegyezni a fura feje miatt, meg egesz jol visszavagott annak a csajnak. De mind tok hasonlo.
A Reni? irritalo. 20 perc alatt kikeszitett, szarkasztikus, de xar a logikaja, kicsinalnam egy vitaban a csajt az tuti.
A Fanni? az valami lotyo?
A tobbi fiu nevet nem tudom.
De azt neztem, hogy nekem egyik se jonne be, szoval szivas bezarva lenni abban a trutymo helyre.
Ja, azt vettem meg eszre, hogy szegenyesebb is lett a berendezes.
Szerintem Ádám jobb választás, Laci jól néz ki, de ha őt kéne néznem egész nap akkor idegesítene a félig lehunyt szemével és azok a fogak, nem értem, h miért nem csináltatta meg, ha 100 ezreket költ tetkóra akkor belefért volna egy fogszabályzó. Eléggé flegma is szóval ő az akit megnézek a plázában és megyek tovább a moziba. Ádám szerintem jobban néz ki, természetesebben vagy hogy is mondjam. Kedvesebb is szerényebb is, szóval ő a tuti.
(Mondjuk szerintem tuti, h az összes roma csajnak bejön, és nevezzetek rasszistának, de ezt gondolom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!