Honnan szerezhetnék egy Martin Garrix, vagy egy Julian Jordan aláírást?
Figyelt kérdés
Egy osztálytársamnak lesz,nagy rajongója mindkettőjüknek. De sajnos nem igazán találtam használható oldalt,ahol szerezhetnék tőlük autogrammot.2014. dec. 3. 18:00
1/4 anonim válasza:
Nem is tudom.. A Google csodákra képes, nyomtass egyet és másold át egy másik lapra.. De egyébként vannak olyan lehetőségek, hogyha megnézed, hogy hol lakik ő, vagy esetleg a menedzsere, és írsz küldesz egy csomagot benne egy bebélyegezett borítékkal amin rajta van a címed, meg ha elküldöd a postaköltség árát, postáznak neked egy autogrammkártyát (feltéve, ha nem a világ másik felén laksz). Én így szereztem Adam Lambert aláírást, a többi sztár nem tudom, hogy csinálja-e ezt, vagy ha csinálja, akkor mikor (van, hogy csak egy megszökött dátumon belül). :) Egyébként rohadt drága, nem örülne valami olcsóbb dolognak? Poszter róluk, vagy valami hasonló. Ha eBay-ezel, akkor már tudhatod, hogy egy-egy ilyen csomagnak lehet 20.000 forint is a postázása (alsó hangon) :D Sok sikert ;)
2/4 anonim válasza:
Elmész Netherlands-be,és kérsz martin gerrixtől aláírást... :P
3/4 anonim válasza:
Akarod mondani Hollandiába ;) Nem vagyunk angolok, magyarul jobban is megértjük :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!