Hulye.vagy kérdése:
Ti kit szeretek jobban: Ariana Grandet vagy Katy Perrt?
Figyelt kérdés
2014. dec. 3. 17:08
11/21 anonim válasza:
Katy Perry azt mondják azért van földi túlon szépsége mert német portugál ír és angol vére van.
12/21 A kérdező kommentje:
Koszonom azoknak akik ertelmes valaszt adtak:)
2014. dec. 15. 14:30
13/21 anonim válasza:
Katy Perry
1000x jobb zenéi vannak
15/21 harrypottergirl válasza:
Egyértelműen Katy Perryt! Ariana nyávogós dalokat énekel.
16/21 anonim válasza:
Katy <3 Mindent a saját erejéből ért el, a szülei egyáltalán nem támogatták azt, hogy énekesnő legyen. A számai igenis sokat mondanak. A személyisége, az önzetlensége, az, ahogy a rajongóival foglalkozik, nagyon megfog benne. Nagyon jó lenne, ha nálunk is adna koncertet, de amíg ez nem történik meg, megyek Bécsbe :D :) Szóval én KatyCat vagyok. :) <3
17/21 anonim válasza:
Katy Perry.
És az utolsó válaszoló mindent leírt..
18/21 anonim válasza:
#16, csak az a kár, hogy énekelni neki erőfeszítés, és még úgy sem tiszta :D
19/21 anonim válasza:
Szívvel-lélekkel csinálja, ez szerintem a legjobb az egészben. Nekem tetszik a hangja. (Nem ellenkezés akart lenni az utolsó válaszolóval szemben, mindenkinek lehet véleménye)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!