A One Direction meddig lesz "együtt"?
Egyetértek a szüleiddel. Főleg a "sok hülye tini p*csa" résszel.
Ha meg még 18 évesen is ezekhez a nyáltengerben dagonyázó, futószalagon gyártott sablonfiúcskákhoz fogsz vonzódni, akkor majd fogadd őszinte gratulációmat a fejletlenségedhez.
Remélem 2018-ra értékesebb zenészekért, és minőségibb zenéért lesznek majd oda a fiatalok. Á, kit áltatok, ilyen nem lesz...
16/L
1. Köszönöm a választ! :)
2. Tudod, abba a "sok hülye tini p*csa" közé én is beletartozok.
3. Nagyon remélem :))
Nem mondod?! :D Még szép, hogy beletartozol!
Kedves utolsó válaszoló, kit akarsz becsapni? Mert a kérdezőt, és magadat már sikerült...
Elárulom, nincs rá garancia, hogy együtt lesznek. Lehet, de nem biztos. Meg kéne tanulnod, hogy az életben semmi sem biztos.
Kedves második (bocs, ha rosszul emlékszem, de mindegy, rá fogtok jönni, kinek írom). Én nem értek egyet veled. Az egy dolog, hogy a szülei féltik a tömegtől, de egyrészt nem kéne így beszélniük a lányukkal, másrészt ha más zenét hallgatna, akkor ott nem nyomná össze a tömeg? Én nem hallgatok ilyen zenéket, rock zenét szeretek, de kezd zavarni, hogy az emberek kioktatják egymást a zenestílusukról. Engem kiengedtek külföldre 15 évesen Bon Jovi koncertre, de ott voltak velem a szüleim is. Kérdező, kérdezd meg a szüleidet, hogy arra nincs- lehetőség, hogy veled tartsanak, vagy hogy valami olyan emberrel menj, akiben ők megbíznak. Azt nem tudhatjuk, együtt lesznek-e még. Végül is a Tokio Hotelre is mindenki azt hitte, hogy majd feloszlanak, vagy a Backstreet Boys is marha sokáig bírta. Az tippem szerint amúgy a 1D úgy fog járni, mint a Take That, hogy majd az egyik tag egyedül fog énekelni.
Szerintem reménykedni lehet, de próbálj beszélni a szüleiddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!