Ki a halál ez a Havasi? Miért van tele minden köztér a plakátjaival? Hol volt ez eddig vagy most mitől lett olyan híres?
Nekem ez lesz a harmadik koncertje, amire megyek, előző években is ugyanígy "tele volt vele" plakátolva a város... amúgy sok van belőle igen, de én ugyanúgy látom pl. a Játékkészító plakátját, a Modern Talking koncertjének plakátját, meg egy csomó mást, ezekből is nagyon sok van. Szerintem neked meg már ráállt a szemed és mindenhol észereveszed.
Nagyon híres zenészről van szó egyébként. Több éve, évtizede híres, Guiness rekordot is felállított.
világhírű zongorista, a világ leggyorsabb kezű zongoristája és guiness rekordok könyvébe is bekerült,mert ő az a zongoraművész, aki 1 perc alatt 498szor ütötte le a billentyűt a zongorán, leggyorsabb másodpercben 13-szor. Szóval nem kispályás.És nem ma került elő, minden évben óriási koncerteket ad szerte a világban. Most is lesz egy elképesztő koncertje, és a legjobb hely 29000Ft. Bár elmehetnék rá, Afrika hangja.Biztos elképesztő lesz
És némi plusz az ő világkörüli fellépéseiről, érdemes elolvasni hogy ki a "halál is ő":
2010. július 21-én meghívást kapott a Shanghai World Expo Centerbe, hogy a világkiállítás ideje alatt a Sanghaji Szimfonikus Zenekarral adja elő egyik művét. A koncertet a kínai nemzeti televízió is közvetítette, ezért becslések szerint közel 200 millió ember kísérhette figyelemmel.
2010 júliusában a több mint 2500 éves kultúrával büszkélkedő kínai városba, Shaoxingbe utazott a világszerte százezreket összefogó zenei szervezet, a Kórusolimpia meghívására.
2010. december 15-én a Kínai Nemzetközi Rádió partneri együttműködést írt alá a magyar Klasszik Rádióval, ahol Havasi rövid előadást tartott, és személyesen találkozott a Kínai Nemzetközi Rádió (China Radio International) elnök-vezérigazgatójával, Wang Gengniannal.
A 2011. február 26-án megrendezett Cultural Bridge elnevezésű koncertjéről szinte a teljes kínai média beszámolót közölt. A CCTV híradóját közel 600 millió ember követhette figyelemmel, de összefoglalót közölt az eseményről a Phoenix TV és a China Daily is.
2011. március 13-án a Havasi Symphonic produkció kifejlesztését bemutató dokumentumfilm 42 ország 136 pályaműve közül a legjobb 24 közé került be Berlinben, a Delphic Art Movie Award dokumentumfilm fesztiválon.
2011. május 31-én a Hong Kong-i Kereskedelmi és Ipari Kamara (HKCICA) jubileumi rendezvényét nyitotta meg.
2011. június 16-án fellépett a Konfuciusz Intézetek III. világkonferenciáján, ahol személyesen találkozott Hszü Csia-lu kínai parlamenti alelnökkel és Hszü Lin asszonnyal, a Konfucius Intézetek Központjának vezetőjével, a kínai kormány főtanácsadójával.
2011. június 25-én Triesztbe kapott meghívást, ahol a Verdi Színházban a rangos Marco Luchetta Nemzetközi Sajtódíj gálaünnepsége került megrendezésre. Az eseményt az olasz Rai Uno állami televízió közvetítette.
2011. július 12-én a TED Global konferencián lépett fel Skóciában.
Kérdező, ez nekem is eszembe jutott. Most nézzetek hülyének meg tudatlannak, de tényleg. Szerintem ez tényleg igy van hogy pár evvel ezelőttig nem nagyon élt a magyar köztudatban ez a név. Persze aki komolyzene kedvelő, az biztos ismerte eddig is. En mondjuk nem vagyok az. Csak úgy két eve látom kiplakátolva a nevet mindenhol es agyon reklámozzák. Hat igen, ebből is látszik, ahhoz hogy valaki Mo-on híres legyen, először külföldön kell karriert befusson.
En amúgy kaptam egy meghívót egy banki fogadásra, ahol o lesz a sztárvendég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!