Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ki a halál ez a Havasi? Miért...

Ki a halál ez a Havasi? Miért van tele minden köztér a plakátjaival? Hol volt ez eddig vagy most mitől lett olyan híres?

Figyelt kérdés
2014. nov. 10. 22:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nekem ez lesz a harmadik koncertje, amire megyek, előző években is ugyanígy "tele volt vele" plakátolva a város... amúgy sok van belőle igen, de én ugyanúgy látom pl. a Játékkészító plakátját, a Modern Talking koncertjének plakátját, meg egy csomó mást, ezekből is nagyon sok van. Szerintem neked meg már ráállt a szemed és mindenhol észereveszed.

Nagyon híres zenészről van szó egyébként. Több éve, évtizede híres, Guiness rekordot is felállított.

2014. nov. 12. 11:30
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

világhírű zongorista, a világ leggyorsabb kezű zongoristája és guiness rekordok könyvébe is bekerült,mert ő az a zongoraművész, aki 1 perc alatt 498szor ütötte le a billentyűt a zongorán, leggyorsabb másodpercben 13-szor. Szóval nem kispályás.És nem ma került elő, minden évben óriási koncerteket ad szerte a világban. Most is lesz egy elképesztő koncertje, és a legjobb hely 29000Ft. Bár elmehetnék rá, Afrika hangja.Biztos elképesztő lesz

És némi plusz az ő világkörüli fellépéseiről, érdemes elolvasni hogy ki a "halál is ő":

2010. július 21-én meghívást kapott a Shanghai World Expo Centerbe, hogy a világkiállítás ideje alatt a Sanghaji Szimfonikus Zenekarral adja elő egyik művét. A koncertet a kínai nemzeti televízió is közvetítette, ezért becslések szerint közel 200 millió ember kísérhette figyelemmel.

2010 júliusában a több mint 2500 éves kultúrával büszkélkedő kínai városba, Shaoxingbe utazott a világszerte százezreket összefogó zenei szervezet, a Kórusolimpia meghívására.

2010. december 15-én a Kínai Nemzetközi Rádió partneri együttműködést írt alá a magyar Klasszik Rádióval, ahol Havasi rövid előadást tartott, és személyesen találkozott a Kínai Nemzetközi Rádió (China Radio International) elnök-vezérigazgatójával, Wang Gengniannal.

A 2011. február 26-án megrendezett Cultural Bridge elnevezésű koncertjéről szinte a teljes kínai média beszámolót közölt. A CCTV híradóját közel 600 millió ember követhette figyelemmel, de összefoglalót közölt az eseményről a Phoenix TV és a China Daily is.

2011. március 13-án a Havasi Symphonic produkció kifejlesztését bemutató dokumentumfilm 42 ország 136 pályaműve közül a legjobb 24 közé került be Berlinben, a Delphic Art Movie Award dokumentumfilm fesztiválon.

2011. május 31-én a Hong Kong-i Kereskedelmi és Ipari Kamara (HKCICA) jubileumi rendezvényét nyitotta meg.

2011. június 16-án fellépett a Konfuciusz Intézetek III. világkonferenciáján, ahol személyesen találkozott Hszü Csia-lu kínai parlamenti alelnökkel és Hszü Lin asszonnyal, a Konfucius Intézetek Központjának vezetőjével, a kínai kormány főtanácsadójával.

2011. június 25-én Triesztbe kapott meghívást, ahol a Verdi Színházban a rangos Marco Luchetta Nemzetközi Sajtódíj gálaünnepsége került megrendezésre. Az eseményt az olasz Rai Uno állami televízió közvetítette.

2011. július 12-én a TED Global konferencián lépett fel Skóciában.

2014. nov. 12. 14:50
 13/18 anonim ***** válasza:

Kérdező, ez nekem is eszembe jutott. Most nézzetek hülyének meg tudatlannak, de tényleg. Szerintem ez tényleg igy van hogy pár evvel ezelőttig nem nagyon élt a magyar köztudatban ez a név. Persze aki komolyzene kedvelő, az biztos ismerte eddig is. En mondjuk nem vagyok az. Csak úgy két eve látom kiplakátolva a nevet mindenhol es agyon reklámozzák. Hat igen, ebből is látszik, ahhoz hogy valaki Mo-on híres legyen, először külföldön kell karriert befusson.

En amúgy kaptam egy meghívót egy banki fogadásra, ahol o lesz a sztárvendég.

2014. nov. 12. 22:18
 14/18 anonim ***** válasza:
Utolsó, irigyellek, jó neked. Akkor élőben is látni, hallani fogod, memnyire tehetséges művész ő.
2014. nov. 13. 09:45
 15/18 anonim ***** válasza:
Na igen, mostmár en is nagyon kiváncsi lennék ra, hogy igy agyon dicséri itt mindenki. Csakhogy nem hiszem hogy elmegyek, a férjem utalja az ilyen puccos banki összejöveteleket, o mar közölte hogy nem akar menni, nélküle meg en sem megyek.
2014. nov. 13. 22:11
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk pl Vastag Csabival volt tele a város, mikor itt volt koncertje.. Konkrétan én akkor tudtam meg, hogy ki az.. Előtte nem is hallottam róla.. Meghallgattam egy zenéjét és úgy döntöttem, jól megvagyok nélküle is.:D Szerintem Havasi nem "ki a halál" hanem azon magyar zenészek egyike akire ténylegesen büszke lehet az ország.. Sajnos nincsenek sokan..
2014. nov. 24. 20:55
 17/18 anonim ***** válasza:
Bizony sokáig nem élt a köztudatban ez a név, mert habár Magyar, először külföldön fedezték fel a valódi tehetségét. Miután külföldön berobbant, egyre inkább felkapták itthon is. Tipikus Magyar mentalitás, pont amit Te is művelsz. Nem figyelsz, nem is érdeklődsz csak azt látod meg amit a szemed elé nyomnak, vagy még azt sem. Egyébként szép a stílusod, rögtön elmond rólad mindent. "Ki ez a gyerek, hol volt ez, megnyerte a lottót vagy mi" hozzászólásaiddal elárultad, hogy neked egyébként is túl magas lenne a valódi művészet és zene. Márpedig amit Havasi Balázs csinál az utóbbi években (és nem ez, hanem Ő) az az! Egyébként 2012-ben is ismert volt már, akkor volt az első Aréna koncertre. Tv-ben is reklámozták. Miután ez telt házas volt és rendkívüli produkció volt, így 2013-ban megismételte. Ekkor még több helyen hirdették. 2014-re teljesen kiforrott a koncert show és egy hétvége alatt négy telt házas koncertet adott az Arénában. Na, ezért volt az a sok plakát...
2015. júl. 15. 23:01
 18/18 anonim válasza:
Ha nem lenne kitömve NER pénzzel, akkor nem látnál róla ennyi plakátot. Bizonnyal tehetséges a srác, de lefeküdt a rendszernek. A rohadás sok reklám "tevékenységeken" keresztül szépen ki lehet szerelni a pénzt állambácsi zsebéből. Nem légből kapott a fenti infó, köztudott, hogy százmilliókat pumpáltak Havasi cégébe. Arról ne is beszéljünk, hogy a "szimfonik" koncertsorozatok - ismert együttesek szimfonikus kísérettel, stb. - miként generálnak mesterséges látogatottságot magunknak "szimfonik" rendezvényeken keresztül. Komoly tényfeltáró cikk jelent meg erről egy-két évvel ezelőtt. (Egyszerű halandó is láthatta a plakátokat országszerte.)
2021. dec. 27. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!