Ismeritek Matthew Rhys színészt?
Igen, én ismerem. :) Sokszor olvastam a nevét itt-ott, de képről meg pont nem ismerős.
De láttam, hogy játszik a The Americans c. sorozatban, amit már régóta el akarok kezdeni. :)
Tegnap nem voltam benne biztos, pedig ahogy megláttam őt, beugrott ez a film, de most lecsekkoltam:
Ő játszik benne, ez a film a Sorted, régen nagyon sokszor láttam /tényleg meg is kellene nézni megint :)/
De szerintem csak ezt az egy filmet láttam tőle, bár ez nekem inkább a zenéjéről maradt emlékezetes.
Sok filmes és sorozatos oldalt olvasok, innen ismerős a neve.
Hát, rád bízom. :)
Nem tudom, milyen zenét szeretsz, ebben a filmben inkább arra mennek rá /elektronikus zene/ persze van sztorija is, szerintem egy próbát megér. :)
Én szeretem őt az Americans sorozatot is csak miatta akarom elkezdeni nézni, ha oda jutok :)
Benne játszott egyébként a Testvérek című soriba és ezekben a filmekben:
Szűzlányok ajándéka (2007)
Szerelem és egyéb katasztrófák (2006)
Rabold a nőt! (2002) ez utóbbi a személyes kedvencem tőle, szerintem ezt mindenféleképpen nézd meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!