Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » RAJONGÓK, DIRECTIONEREK!...

RAJONGÓK, DIRECTIONEREK! Hogyan tudnék kapcsolatba lépni Harry Stylesszal?

Figyelt kérdés
A kapcsolatot úgy értem hogy küldeni akarok neki egy levelet. Ha Valaki tudja a levelezőcímét, a valódi e-mailjét,skypeját, lakcímét vagy akármit az válaszoljon! Köszi x

2014. okt. 14. 22:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
És ha válaszol? Különbözik majd a többi válaszától? Lesz valami jelentősége? Személyes lesz? Nem.
2015. febr. 3. 16:58
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Lényegtelen, hogy személyes vagy sem.

Egyrészt, a rajongónak az a akár két szó sokat jelent. Nagyon sokat.

Másrészt, nem kell olyan alpári, undorító, lekezelő módon válaszolni, ahogy történt. Lehet, hogy a kérdező naív volt és fel merte tenni a kérdést, de lehet normálisan is válaszolni, mindenféle jelzők nélkül...

2015. febr. 3. 20:46
 13/19 lilien2000 válasza:
0%
Nem Harry....hanem te...gondolom te nem tudsz perfektül angolul, ezért nem tudsz vele kapcsolatba lépni :D Amúgy ha tudnál perfektül angolul és londonba élnél előfordulna hogy tudnál vele beszélni.....max hogy szia :D
2015. febr. 24. 13:39
 14/19 anonim ***** válasza:

Lolz. Nem értelek...hogy jött ide, h Harry ne tudna angolul?

Örülök, hogy a saját korosztályomba születtem és nem a 2000-es években, fura a te korosztályod lilike..

2015. febr. 24. 18:09
 15/19 lilien2000 válasza:
0%
Én legalább nem vagyok olyan hülye hogy ezt a kérdést megkérdezzem hogy Rajongók, hogyan tudnék kapcsolatba lépni Harry Stylesszal?? Sehogy sem tudsz!! De ezt sajnos úgy vettem észre hogy nem érted meg!! És nem azt mondtam hogy Harry nem tud angolul ( nem vagyok hülye ) hanem hogy te nem tudsz angolul ( gondolom én ) de ha igen akkor bocsánat!! És hogy érted hogy fura a korosztályom?? ( Én nagy 1D rajongó vagyok, de ilyet nem kérdeznék meg senkitől, mert tudom hogy a lakcímét meg a skypeját nem tudja senki ) Ha 20 éves körül lehetsz hátt.......az agyad sincs annál a szintnél, mert én tök normálisan írtam neked, de te rögtön a másikra támadsz!!! GONDOLKOZZ MIELŐTT ÍRNÁL BOGIKAAA!!!!
2015. márc. 5. 14:38
 16/19 lilien2000 válasza:
Bocsi...már látom hogy véletlen félreírtam ( Honnan tudod, hogy csak pár szót tud angolul? És válaszolhat, szoktak, kicsi az esélye, de szoktak.Ház címét meg tudom, úgyhogy az személyesnek számít, de mégis tudom, úgyhogy nem annyira "titkos". Jó persze azért a telefon számát nem, de az más tészta :) ) Te ebből sztem azt vetetd észre hogy olyan hülye vagyok hogy Harry ne tudna angolul?? Nem Harryre gondoltam ha nem rás....de mind1!! Elnézést!!! Én írtam félre!! De akkor sem kellene bunkózni!!! :)
2015. márc. 5. 14:44
 17/19 lilien2000 válasza:
Ha esetleg szükséged van az 1D levelezős címére megadom csak írj :D
2015. márc. 5. 14:46
 18/19 anonim ***** válasza:
Ha van egy olyan kedves Directioner tesód akinek van solo DM-je Harryvel és bevesz akkor ott tudsz vele beszélni TT-n(Twitter)
2015. jún. 11. 10:28
 19/19 anonim ***** válasza:
Lili, nem a kérdezővel "veszekedtél". En csak szimplán egy válaszoló vagyok.😉😃
2015. jún. 12. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!