Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a véleményetek Bea asszonyr...

Mi a véleményetek Bea asszonyról? Győzike Feleségéről?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok mit gondoltok róla, milyen embernek tartjátok őt? Személy szerint nekem nagyon szimpatikus! :) De ahogy tudom megosztó személyiség a bulvárban.
2014. okt. 11. 17:27
 1/3 anonim ***** válasza:
A Celebes műsorban még ő tűnik a legnormálisabbnak. Józan és gyakorlatias, ami a többiekre nem jellemző.
2014. okt. 12. 13:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Hájt nekem őj a kejdvencem XD mjg a győjzíke :D de ő bejáasszony :"D továbbij jó egésjéget! Rigó Jancsi
2014. okt. 13. 16:30
 3/3 anonim ***** válasza:
nekem szimpatikus nőci csak nem értem hogy keveredett össze a Győzikével.... :( régen még a győzike show-s időszakában nagyon jo nő is volt,csinos,adott magára,most meg van hizva és olyan "torz" a feje,sajnálom mert szerintem elég szép nő volt.
2014. okt. 16. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!