Novák Angéla milyen néven futott, amikor még férfi volt?
Mint ahogy rendes TS-ről nem fogsz találni. A lényeg, hogy név-és nemváltással családi nevet nem változtathatsz (kiv., ha vele egy időben beadsz egy névváltást, büntetlen előélettel, született magyar ÁP-gal), tehát a vezetékneve 90%, hogy novák volt. Születési ideje ismert, tehát akkori gyakori ffi nevekre lehet tippelni.
Amúgy minden csak találgatás. TS nő amint megkapja az új személyijét, pedánsan odafigyel arra, hogy soha, senki ne tudjon a múltjáról semmit. Ha elég korán kezdte (25 előtt), még a régi fényképéről sem lehet felismerni.
Szerintem a kérdés totál indiszkrét.
Én tudom a teljes nevét, mivel régóta ismerem Angélát. De mivel ő nem szeretné, ha elárulnám, így megtartom magamnak.
Amúgy névváltoztatáskor a családi és az utónevet is meg lehet változtatni, én is ezt tettem huszonvalahány évvel ez előtt.
Nagy tévedés. A Novák nevet felvette.
Az eredeti neve Cs-vel kezdődött...
Szerintem le kellene zárnunk a témát. Nincs jelentősége, mi volt az előző neve.
Igen,valahol en is olvastam,hogy az anyja vezeteknevet viseli.
Amugy,ha celebnek tartja magat,el kene figadnia,h az emberek kivancsiak ra
Oruljon neki.
Miert baj,ha valakit erdekel,mi vt a neve es hogy nezett ki fiu koraban?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!