Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Segííítseg! Ki ismeri Bernáth...

Segííítseg! Ki ismeri Bernáth Jozsef sefet?

Figyelt kérdés
2014. szept. 16. 17:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%

Ez a pasi egy igazi paraszt.

Néhány idézett szó Bernáth séftől, amiket használt a TV-ben:

"kurjongat"

"svihák módjára"

"hajingálni"(életemben nem hallottam ilyen szót)

"rátehénkedünk"

2015. jún. 10. 20:00
 12/20 anonim ***** válasza:
58%
Ezektől a szavaktól még nem lesz paraszt.
2015. jún. 10. 21:31
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
ha jól tudom, nem pesti születésű, és mint ilyen, nyilván vannak bizonyos tájszólásai. ettől még nem lesz "paraszt", csak nem felejtette el a gyökereit.
2015. jún. 12. 23:19
 14/20 SeriousGirl ***** válasza:

#8 Írónőt? Ezt honnan tudod? Kíváncsi lettem :)

Amúgy nem ismerem a séfet,de jó lenne.Pár dologra én is kíváncsi lennék vele kapcsolatban.

2015. jún. 20. 15:43
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

"Ez a pasi egy igazi paraszt.

"Néhány idézett szó Bernáth séftől, amiket használt a TV-ben:"

"kurjongat"

"svihák módjára"

"hajingálni"(életemben nem hallottam ilyen szót)

"rátehénkedünk"

Ezek nem tájszavak. A "galád" szót is a listához lehetne írni ugyanis ezt is mondta már Józsi. A vidéki parasztok használják ezeket a kifejezéseket, hogy "kurjongat, rátehénkedik" stb. Az intelligens emberek nem beszélnek így. Egyébként az milyen szó, hogy "HAJINGÁLNI" séf úr? Én csak olyat ismerek, hogy hajigálni.

2015. jún. 20. 22:33
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

még mindig nem értem miért baj az, ha valaki vidéki születésű, és használja az ezekhez hasonló kifejezéseket. nem születhet mindenki aranykanállal a kezében.

mit gondoltok, a finom csirke és disznóhusit ki termeli meg nektek, pestieknek? az úriemberek öltönyben? hát elárulom: a vidéki gumicsizmás parasztok!

a hús ugyanis nem fán terem, ahogy az úri pesti nép gondolja. az állatok pedig nem fürdőszobába járnak sz*rni. alóluk ki kell valakinek "ganézni" és nem egy öltönyös úriember fog odaállni a "vasvellával" hogy megtegye, hanem egy utolsó gumicsizmás paraszt.

mert csak ők vállalják, hogy nyakig szarosak legyenek, azért, hogy nektek, úri pesti embereknek legyen az asztalotokon finom husika.

2015. jún. 21. 08:03
 17/20 SeriousGirl ***** válasza:
Egyetértek a #16-os kommentelővel. Meg ilyen miatt nem lehet elítélni valakit, hogy milyen szavakat használ...
2015. jún. 21. 19:33
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem ismerem személyesen, de kifejezetten örülnék, ha ő lenne a főnököm, mert szerintem ilyen egy ideális séf: kemény,szigorú-még ha szerepjáték is, de igazából ez a legtöbb helyen így van-, viszont emberséges(szakács+cukrász szakon fogok tanulni szeptembertől). Több ilyen típusú séf kéne minden étteremben szerintem.
2015. aug. 4. 21:39
 19/20 anonim válasza:
Sziasztok. Én ismerem a Józsit, másodunokatestvérem. Kunhegyesi szóval ezért van ez a "paraszti"beszéd ahogy említette előttem más. Nem meleg ne aggódjatok, fiatal még a házassághoz :)
2017. márc. 29. 13:01
 20/20 anonim ***** válasza:
19-es: Ha nem meleg, akkor vajon miért van róla több fotó is a közösségi oldalakon, ahol meleg pasikkal vihorászik, utazgat velük külföldre. Kétségtelen,hogy jobban érzi magát velük, mint a nőkkel. Ezért nem fog soha megházasodni sem.
2024. jún. 12. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!