Hogyhogy Gary Oldman nem nyert még egyetlen Oscar vagy Golden Globe-díjat sem?
Túl azon,hogy felháborító,amit írsz,vedd kérlek figyelembe,hogy nem sok igazság van abban,amit mondtál.Például azért,mert utánanéztem,és Gary Oldman mintegy másfél hónapja adta az ominózus interjút,és nemcsak ezalatt a másfél hónap alatt,hanem egész életében nem kapott Oscart-ezt tehát aligha tarthatjuk a zsidók művének.Azt már csak zárójelben tenném hozzá,hogy egyébként bocsánatot is kért a kijelentései miatt.
Sajnálom,hogy a kérdésem ezt váltotta ki.Nem szeretnék senkivel tovább vitatkozni ezügyben,kérlek,ne írjatok,ha ehhez van hozzáfűznivalótok,csak ha másféle válaszototok van az eredeti kérdésemre.
kérdező,kérlek vedd figyelembe a 3. válaszoló válaszát,mert nagyon sok igazság van abba amit írt,és kérlek ne legyél ilyen begyepesedett
én akkor már válaszolok a kérdésedre is,Oscar díjat Dicaprio se kapott pedig ugyanolyan tehetséges színész,és nekem az egyik kedvencem,csak sajnos mostanában rossz filmeket kap,de azokat a szerepeket is nagyon jól eljátssza,és nem tudom hogy ez mennyire válasz a kérdésre de az okát se Gary Oldmannél nem tudjuk,se Dicaprionál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!