Dancsó Péter tényleg roma?
Figyelt kérdés
Eléggé annak tűnik és több videójában volt elég egyértelmű jel erre.
Nem zavarna, csak kíváncsiság.
2014. aug. 24. 18:24
11/20 anonim válasza:
kérdező, neked egy fehér botra lenne szükséged!
12/20 anonim válasza:
Én ismerem személyesen, és elmondanám, hogy NEM az..
13/20 anonim válasza:
xdddd
Hallod :D Tisztába vagy a szó fogalmával és a romák kinézetével?
14/20 anonim válasza:
nem minden roma roma...
na kb minden munkahellyen, iskolában kb félévente megkérdezik h ki valja magát romának és ahoz képest hogy ugyan az az osztályom tavavaly 20/5 roma volt, most pedig csak 2 magyar van, de én embernek vallom magam, így én vagyunk a legkevesebben..
19/20 anonim válasza:
Romantikus?? De szar duma...... ^…^ Te meg nem is ismered személyesen..... Fuuu. Szeretem a vajas kukoricát :)
20/20 anonim válasza:
Egy vonónyi van biztos, ugyanúgy mint radics peti, ránézésre is, de onnan is lehet tudni hogy nagyon tehetségesen parodizálják a cigókat, szinte már "vér"profin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!