Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Örültök, hogy végre valaki...

Örültök, hogy végre valaki ellátta Justin Bieber baját?

Figyelt kérdés

[link]

:D

2014. júl. 30. 16:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Megérdemelte. Video is van.
2014. júl. 31. 08:48
 12/17 anonim ***** válasza:

Videó van róla, ahogyan Orli lendít, és Justina testőre (mert van ott vagy 20 db) hárítja az ütést... Amúgy megérdemelte (volna)! Kár, hogy nem hagyták Bloom-ot kibontakozni. Egyébként függetlenül a pletykáktól (miszerint ez nő ügy volt) is megérdemelte, hiszen odaszólt Orlando Bloomnak (több szem, fűl tanú szerint), hogy "What's up bi"*ch?!"... Azért még is egy 15-20 évvel idősebb emberel beszél a gyerkőc. A legkevesebb egy pofon... + Justina most kitett az instagramjára egy képet Orlándoról [link]

Aki nem hisz a videóban az keressen rá.... Szerintem most Orlándo Bloom az év embere :D

2014. júl. 31. 17:27
 13/17 anonim ***** válasza:

Páran már ellátták a baját:

[link]

2014. júl. 31. 18:00
 14/17 anonim ***** válasza:

“Orlando, who was dining with Leonardo DiCaprio at the Cipriani restaurant on Wednesday night, was very, very angry, when Justin, who didn’t have a reservation at the eatery, approached their table to try to talk to the actors. DiCaprio had proceeded to shoo away the pop singer with his hand, leading Bieber to provoke a fight which saw Bloom jump over a sofa to get at the 20-year-old Baby singer at the restaurant.”

Gyerekek, a sztori még viccesebb: DiCaprio megpróbálta "elhessegetni" Biebert a kezével XDDDDDDDDDDD

(nem tudom, hogy miért, de ez fantasztikus XD)

Bieber egyébként jócskán megérdemel egy kis nevelő célzatú nyaklevest; nem ártana némi tiszteletet tanúsítania mások iránt (1. sorban a rajongóira gondolok, de ahogy látom, sok hírességet is irritál a gyerek)

2014. aug. 3. 01:13
 15/17 anonim ***** válasza:
Utolsó: Ez mi? Ez valóság? :O (am XDD)
2014. aug. 3. 19:55
 16/17 anonim ***** válasza:

Elvileg igen, több helyen is láttam, hogy megemlítik :DD

( [link] )

Általában nem követem a celeb pletykákat, de erről kár lett volna lemaradni :D

2014. aug. 3. 21:29
 17/17 anonim ***** válasza:
XDDD Hatalmas ez a Leo :')... Justina egy balfék...
2014. aug. 3. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!