Örültök, hogy végre valaki ellátta Justin Bieber baját?
Videó van róla, ahogyan Orli lendít, és Justina testőre (mert van ott vagy 20 db) hárítja az ütést... Amúgy megérdemelte (volna)! Kár, hogy nem hagyták Bloom-ot kibontakozni. Egyébként függetlenül a pletykáktól (miszerint ez nő ügy volt) is megérdemelte, hiszen odaszólt Orlando Bloomnak (több szem, fűl tanú szerint), hogy "What's up bi"*ch?!"... Azért még is egy 15-20 évvel idősebb emberel beszél a gyerkőc. A legkevesebb egy pofon... + Justina most kitett az instagramjára egy képet Orlándoról [link]
Aki nem hisz a videóban az keressen rá.... Szerintem most Orlándo Bloom az év embere :D
“Orlando, who was dining with Leonardo DiCaprio at the Cipriani restaurant on Wednesday night, was very, very angry, when Justin, who didn’t have a reservation at the eatery, approached their table to try to talk to the actors. DiCaprio had proceeded to shoo away the pop singer with his hand, leading Bieber to provoke a fight which saw Bloom jump over a sofa to get at the 20-year-old Baby singer at the restaurant.”
Gyerekek, a sztori még viccesebb: DiCaprio megpróbálta "elhessegetni" Biebert a kezével XDDDDDDDDDDD
(nem tudom, hogy miért, de ez fantasztikus XD)
Bieber egyébként jócskán megérdemel egy kis nevelő célzatú nyaklevest; nem ártana némi tiszteletet tanúsítania mások iránt (1. sorban a rajongóira gondolok, de ahogy látom, sok hírességet is irritál a gyerek)
Elvileg igen, több helyen is láttam, hogy megemlítik :DD
( [link] )
Általában nem követem a celeb pletykákat, de erről kár lett volna lemaradni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!