Hogyan lehet beindítani egy oldalt facebokoon?
Figyelt kérdés
Hogyan gyűjtsek egy oldalra sok lájkot??2014. júl. 22. 12:01
1/2 anonim válasza:
minek? minek csináltad az oldalt? nem azért kell valamit elkezdeni, hogy sok lájkod legyen, hanem mert élvezed...ha élvezed, akkor meg nem érdekelnek, hányan lájkolják. nekem van egy oldal, ahol a saját hülyeségeimet gyűjtöm, 190-en lájkolják, ebből durván 10 ember az ismerősöm, őket sem kértem, megosztottam az oldalt, ők megnézték, tetszett nekik...a többi ember már csak rajtuk keresztül érkezhetett, mert meglátták náluk, hogy tetszik az egyik poszt...ennyi a történet...most attól, hogy te mindenféle csoportban hirdeted, és lesz 1-2ezer lájk az oldalon, de ezek közül jó, ha 2-3 ember nézi, attól te nem leszel nagyobb valaki.
2/2 anonim válasza:
Vegyél lájkot ha neked csak ez számít és nem a tartalom minősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!