Mi a jó ebbe Szirmai Gergelybe?
Most vagyok 22!
Akkor kiknek szól 40 éveseknek?
1. válaszoló!
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy érett gondolkodásmódot igénylőek a videói... Én úgy látom, sokan nemigazán értik a HollywoodNewsAgency lényegét. Sokszor kötnek bele abba, hogy Gergő a videók elején csak dumál, dumál és nem a filmről beszél, hanem az ahhoz kapcsolódó társadalmi kérdésekről filozofálgat. Szerintem ez pont így van jól, és jómagam éppen ezért nézem e youtube csatornát. Az, hogy ezeket a véleményáradatokat feltudjuk e fogni, tudjuk e értékelni még ha esetleg nem is értünk velük egyet, már nem kor, hanem intelligenciahányados kérdése... Én 16 éves vagyok ez -remélem mondanom sem kell- nem tekinthető pozitívumnak vagy negatívumnak. A személyes jellemvonásaimról és agyi-kapacitásomról ítéljenek meg az emberek, ne arról mennyi idős vagyok, mennyi idősnek érzem magam. Gerő videói szerintem mindenkinek szólnak kortól függetlenül.
Hogy mi jó Szirmai Úrban?
Csak annyi, hogy Ő az egyetlen igazán értelmes magyar Youtube csatorna alapítója... Stílusos és színvonalas videókat gyárt, humoros és érdekes kivitelezésben, melyeken értelmes emberek eltudnak gondolkodni, nevetni és esetleg tanulni is tudnak belőlük. Ha nem értenek egyet ezt kommentben jelezhetik kulturált és békés módon a videó alatt, amire Gergő gyakran válaszol is...
Valahogy olyan érzésem van a válaszokból hogy Szirmai Gergely sznoboknak való!
Leszűrtem ebből a két válaszból köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!