Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Avril Lavigne -nek milyen...

Avril Lavigne -nek milyen műfajúak a zenéi? Sokan mondják hogy rock de ez igaz?

Figyelt kérdés
már több éve halgatos kiskorom óta .Sok barátom állitotta hogy Avril rockot ènekel viszont én ebben nem vagyok biztos..másik barátnöm aki szintén rock zenéket halgat azt mondja hogy Avi a rock zenének az ellenkezöje.Akkor ez most hogy is van?

2014. jún. 28. 23:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pop-rock VOLT. A mostaniak pop. Főleg a legújabb száma... Hello Kitty (nagyon szar).
2014. jún. 29. 00:48
 2/5 A kérdező kommentje:
az tènyleg nem valami fényes..Igaz Avril sokkal jobb volt mèg amikor pop rockot énekelt barna hajjal ..èn pl nagyon szeretem az under my skin albumát és jó lenne hogyha nem hello kitty féle szàmokat ènekelne :/ de ha neki ez tetszik akkor azt hiszem nem sokára tele lesz 9-10 éves rahongókkal.akkor nem fogom érteni miért nebezik "punk rock hercegnőnek" kb. mondjuk most sem valami tiszta a kép de mindeggy.
2014. jún. 29. 11:14
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ohhoho annyira bírom amikor Avril zenéjét rocknak mondják. : D

Igazából azt, hogy régen mit játszott nem tudom, mert annyira nem hallgattam, de az biztos, hogy a mostani számai merôben eltérnek a rockzenéktôl.

Bár véleményem szerint az öltözködési stílusa miatt mondják rá hogy punk meg ilyenek.

2014. jún. 29. 14:49
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Avril igen érdekes stíluspályát futott be a különböző albumaival. Műfajilag nem egyeznek egymással.

A 2002-ben megjelent debütáló albuma a Let Go az ilyen punkos elemekkel vegyített néhol rockosabb néhol inkább a pop irányába hajazó, de nem pop és nem is punk album volt.

A 2004-es Under My Skin albuma az Punk-Rock nagy részben. Kifejezetten a He Wasn't, a Freak Out és az Always Get What I Want című számok ilyenek. De amik nem is azok, például a My Happy Ending vagy a Don't Tell Me azok inkább a melodikusabb rock számok.

A harmadik albuma, a 2007-ben megjelent The Best Damn Thing a Girlfiend, a Keep Holding On, Innocence, When You're gone és talán még a Runaway kivételével Punk Rock.

És itt kezdődött Avril máig tartó mélyrepülése, már ami az albumait illeti.

A 2011-es Goodbye Lullaby nem egy világrengető album. Annyi stílust kever benne, elmenve effelé a csöpögősebb romantikus vonal felé, hogy maga az album stílusát tekintve nem egységes. Az inkább pop-ot és punkot ötvöző Smile meg What The Hell kivételével az összes szám az albumon ilyen. Nálam az ablakot, az amúgy muzikálisan nem roszz, nem is jó, inkább olyan semmilyen Wish You Were Here című szám tette be, ami nekem már fájóan túlmisztifikált romantikát próbált eladni. A Darlin, meg az I Love You azok is ezek a kevésbé hallgatható kategóriát képviselő dalok az albumon, ahogy a nagy részük. Nem volt az én ízlésem. A The Best Damn Thing után, ami egy jó album volt, ezt kiadni, nos ebből is látszik, hogy bár Avril populáris zenét játszott elindult a még populárisabb vonal felé.

Ennek a még populárisabb személetének lett az eredménye az az általam három szám kivételével hallgathatatlannak titulált saját nevére hallgató albuma. Már ez is megérne egy misét, hogy miért nem adott neki rendes címet. Műfaját tekintve az új albuma az első három szám kivételével hatásvadász pop zene, de nem is a legjobb fajta. A Bad Reputation-t azt ugye ne vegyük ide, mert bár rajta van az albumon, az egy régebbi, azt hiszem vagy 2007-es vagy 8-as száma. Illetve feldolgozása.

Avril, illetve a zenekara sosem játszottak rock zenét. Ahogy punk-rock és pop zenét sem. Ezeknek az érdekes keverékét nyomja Avril, hol jobban, hol sajnos mostanság roszabbul. Én szeretem Avril számait, de az utolsó két albuma nekem csalódás volt. Mert ha meghallgatod egymás után az összes albumát felfedezhetsz benne egy ilyen ívet. Az első kiforratlan album volt, a másodikon látszik, hogy sok munka volt benne, olyan is lett. A harmadik szerintem jobb lett a másodiknál, abban is sok munka volt, megtartva ezeket a bizonyos stílusjegyeket, amik Avril előző két albumát jellemezték. A negyedik és ötödik albuma, meg mind stílusában, mind a megvalósításában az ellenkezője a korábbiaknak.

2014. jún. 29. 22:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat eléggé hasznosak voltak számomra!:)
2014. jún. 30. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!