Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Martina Stoessel (Violetta)...

HVS_fan kérdése:

Martina Stoessel (Violetta) vélemény?

Figyelt kérdés
2014. jún. 27. 15:50
1 2
 11/19 anonim válasza:
60%
nagyon tehetséges <3 :)
2014. júl. 1. 15:10
 12/19 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok egyébiránt?
2014. júl. 15. 22:43
 13/19 anonim válasza:
szerintem mercedes lambrenek (ludmila) jobb a hangja és a mozgás kultúrája is de violetta sem olyan rossz
2014. aug. 3. 11:28
 14/19 anonim ***** válasza:
48%
szerintem nem semmi amit Martina csinál..kiváncsi vagyok neked hogy menne egyszerre,sorozat forgatása,állandó koncertek..és a Violetta En vivo 90.perces élő koncert stb...azért színpadon táncolva énekelni nem valami könnyű..90 percen keresztül..szerintem nagyon szép hangja van,jól táncol,és nagyon jó színésznő..nekem Martina a kedvenc női "sztárom" mert ő tényleg tehetséges..bár Magyarországon sajnos nem ismerik olyan sokan,de a hazájában nagyon nagyon sokan szeretik :) Tinista forever <3
2014. aug. 3. 14:41
 15/19 anonim válasza:
tinista forever
2014. aug. 5. 15:28
 16/19 anonim ***** válasza:
36%
Martina Stessel szerintem egy aranyos jókedvű lány
2014. szept. 28. 12:11
 17/19 anonim ***** válasza:
Táncolva énekelni? Ne zavarjon, de végig tátogják az egész koncertet...
2015. márc. 13. 16:22
 18/19 anonim ***** válasza:

A sorozatban a karaktere nagyon irritál (ludmilla és fede a kedvencem! Fedemilla <3). A hangjával semmi bajom

De a tánc hát az egy nagy nulla. Nem tud táncolni.

Erőltetett a mosolya és a második és harmadik évadban túl sok rajta a smink, már-már ronda

2015. ápr. 25. 07:59
 19/19 Csuporka22 válasza:
Violetta tánca egyenlő a nullával. Látszik, hogy amúgy nem nagyon tud táncolni, de még az olyanok is betanulják úgy a koreográfiát, hogy az ember észre sem veszi, hogy amúgy meg nem tud táncolni. Violetta szerintem botlábú. Arról inkább ne is beszéljünk, hogy olyan sovány mint egy anorexiás. Énekelni viszont tud, de nem dobom hanyat magam tőle. Szerintem Francescának jobb hangja van.
2016. márc. 27. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!