Nem durva, hogy ez lett BB Éviből? (kép lent)
2014. jún. 21. 21:22
1/2 anonim válasza:
Nem durva. Beteg ember. A média a sok kíváncsi ember kizsigerelte lelkileg. Csoda, hogy még él. Én sajnálom szegényt, mert biztos nem sejtette, hogy milyen élet fog rá várni, hogy mennyien fogják a vérét szívni.
2/2 A kérdező kommentje:
Teljesen egyet értek veled! Tudom, hogy beteg, és én is nagyon sajnálom, csak ez a legutolsó kép, a 2014-es, itt mégjobban látni, hogy mennyire szét van esve. És egyszerűen lesokkolt. Sajnos tényleg nem tudta, hogy egy tévéműsor így tönkreteszi majd az életét, mert akkor szerintem soha nem jelentkezett volna...
2014. jún. 21. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!