Mi a véleményed Tabáni Istvánról? Szerinted sztár lesz?
Ne,ne,ne sztár legyen! Hanem egy tehetséges ember, akire büszkék az emberek.
Én nagyon-nagyon szeretem, mostmár ő a kedvenc énekesem Mo-n. :-)
Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de ISVÁN SOHA NEM LESZ "SZTÁR" !!!
Ezt mondhatom sajnosnak is, és szerencsére is! István nem lesz sztár sohasem, mert Ő nem az a fajta ember, aki mindent elmond magáról, akiről tudjuk, hogy milyen időközönként megy WC-re vagy éppen melyik pillanatban mire gondol.... Ő az a típus, aki a hangjával és a kezével akar megélni, de ez sajnos nálunk magyaroknál nem működik... ha nem tudsz róla mindent, ha nem mond magáról el mindent, akkor senkit nem fog már érdekelni, és hiába minden, lassan el fogják felejteni azok, akik érdekből vagy egyéb dologból szerették addig...
Én szeretném, ha minden vágya valóra válna és a világ legboldogabb embere lenne!! Sikerüljön minden, amibe belevág! =)
Nekem nagyon tetszik, amit csinál és kívánom, hogy sztár legyen, de szerintem, ahhoz kell egy kis talpraesettség, vagányság és temperamentum, ami neki sajnos nincs....
Annak örüklnék a legjobban, ha a Queen együttes meghallgatná Tabáni Queen számait....:) Én nagyon szeretem...Pontosabban kedvelem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!