Mit gondoltok Taylor Swift-ről?
Szerintetek jó hangja van????
És melyik a kedvenc számotok tőle?????
Szerintetek mennyire szép 1-10-ig??
Szerintem jó hangja van.
A kedvenc számaim tőle a Love Story,Hey Stephen.A 10-es listán 10 pontot adnék neki
Countryhoz tényleg nincs köze, a számai szerintem unalmasak, a hangja átlagos. Tud énekelni, de nem szeretem a számait.
De szerintem nem csúnya, sőt, úgyhogy mondjuk kap egy kilencest.
Taylor-t egy kedves aranyos hercegnőnek tartom olyan mint egy kis Barbie baba!! Nem az én stílusom =/
De azért jó hangja wan!:)
Kedvenc számom tőle a You Belong with me :)
És csak 8 pont!!
Még sosem hallottam róla:S
De milyen neve van már XD
Taylor SWIFT Xd Jóhogynem már SUZUKI SWIFT XDXDXDXD
Én szeretem, sok kedvenc számom van tőle, de talán az I'd lie (ezt azért, mert amiről szól, az annyira passzol most hozzám). (De még Love Story, Terdrops on my guitar, beautyful eyes) :)
És tényleg jó hangja van hasonlítsd össze élőben Miley Cyrussal például. (De én nem utálom Miley-t) Mert igazából élőben hallatszik, hogy kinek van jó hangja, meg kinek nem.
Bár tudok még jobbat. :)
SZUPER hangja van.Kedvenc számok:Love Story,You Belong With Me,Picture to burn,Teardrops On My Guitar,Fearless.
És egy 10-est kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!