Írnál véleményt ezekről a személyekről?
Figyelt kérdés
Gáspár Győző (Győzike)
Gáspár Zsolti (MC Zsolti)
Botos Zoltán (Zolika)
Emil
Gáspár Bea (Bea asszony)
Berki Krisztián (a berki)
Hódi Pamela
2014. jún. 8. 13:43
1/5 anonim válasza:
kik ezek...? (ez is egy velemeny)
2/5 A kérdező kommentje:
Ne mond hogy nem ismered őket?
2014. jún. 8. 14:01
3/5 anonim válasza:
par nevet felismerek mert tele van veluk a bulvarmedia, de a felerol azt sem tudom kicsodak. valoszinuleg nem is vesztettem ezzel tul sokat, ha az altalam ismert nevekhez barmi kozuk van.
4/5 anonim válasza:
A 3.,4.-et nem ismerem,nem is hallottam róluk.A többi cigány.
5/5 anonim válasza:
Győzikéről azt gondolom, hogy nem sokat tett a hírnevéért, de van hozzá esze, hogy híres maradjon, ellenben pl. a valóság show-kben feljött celebekkel. egyébként elég primitív és unintelligens. A feleségét 1-2x láttam, kb. dettó.
Senki mást nem ismerek a listáról. Berki és Pamela nevét már hallottam, de nem tudom, hogy néznek ki. Viszont szerintem magyarul Pamélának mondják ezt a nevet é-vel. Nem okoskodás, csak szerintem így van.
Amennyiben feltételezhetem, hogy a többi is ilyen celeb: valószínűleg ők is az eszükkel kerültek a médiába...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!