Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ti olvastátok már azt, hogy...

Panndo kérdése:

Ti olvastátok már azt, hogy mit jelent Chonchita Wurst neve?

Figyelt kérdés

2014. máj. 31. 13:49
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

7-es biztos nem direkt volt XD Áhh dehogy is... :D

Tényleg szép a hangja meg a dal sem volt rossz, de voltak nála sokkal jobbak is... Szerintem.. Szerintetek? :)

2014. jún. 16. 12:27
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

Voltak sokkal jobbak. Csakhogy az "kicseszés" lett volna a transzikkal, ha nem ő nyer. Sajnos most ez a felfogás, lassan Isteníteni kell majd őket, de ez van.

Szerintem a svájci volt a legjobb, meg a máltaiak. Molly száma nem volt olyan jó, de a hangja elképesztő. A normális, erkölcsös emberek világában nem Conchita nyert volna, mert ott nem divat a deviancia. Na vége a kis monológomnak, bárki belém köthet, de őszintén szólva nem nagyon érdekel.

2014. jún. 16. 13:30
 13/18 anonim ***** válasza:
40%

12-es erkölcsös emberek? Vannak még olyanok?

A legjobban az egyházi emberek bánják, nemhogy inkább a pedofil papokkal foglalkoznának!

Többet ér Chonchita egy mondata, mint a sok fröcsögő képmutató kritikusnak az egész élete!

2014. jún. 16. 13:38
 14/18 A kérdező kommentje:
Hát ezzel azt akarja sugározni szerintem az eurovízió, hogy európa mennyire "elfogadó".... De figyeljétek meg jövőre mennyi ilyen Chonchita féle fog jelentkezni! Remélem tőlümk nem. Amúgy nekem az Ukránok tetszettek a legjobban! :) Apukámnak tetszett nagyon a svájci meg az izlandi :)
2014. jún. 17. 14:29
 15/18 anonim ***** válasza:
A svájci még helyes is volt!
2014. jún. 17. 14:50
 16/18 A kérdező kommentje:
:)
2014. jún. 18. 18:20
 17/18 anonim ***** válasza:

A Conchitát egy kubai barátnőjétől kapta. Megkérdezte hogy mi a neve egy szexi latin nőnek, azt mondta, Concha. Neki nem tetszett és megkérdezte hogy azt hogy lehet becézni. Conchita.

A Wurst-ot pedig azért választotta mert német nyelvterületeken azt jelenti, hogy nem fontos. És ezt akarja vele kifejezni, hogy nem fontos hogy hogy nézel ki, honnan jöttél, a bőrszín stb. csak az ember számít. És hogy mit jelent a Conchita szó azt csak később tudta meg https://www.youtube.com/watch?v=R7gfV8QabMs

2015. jún. 18. 13:24
 18/18 anonim válasza:
47%
Szerintem kicseszett undorító és erkölcstelen, ahogy egy ilyen aberált férfi női testben visítozik. Az egész műsor egy elcseszett liberális mocsadék. Az meg megint szánalmas, hogy Magyarország egy ilyen rézbőrűt küld el, mint képviselő. Rohadjon meg ott az ilyen műsor ahol van... :D
2015. aug. 16. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!