Szerintetek Miley Cyrus vagy Ariana Grande a híresebb vagy menőbb sztár?
Figyelt kérdés
Az én véleményem szerint Miley de kiváncsi lennék ti mit gondoltok?! :)2014. máj. 13. 20:10
1/15 anonim válasza:
A 2. nevét még most látom/hallom életemben először.
2/15 anonim válasza:
Miley---> Híresebb a botrányai miatt
ezért
Ariana---> Menőbb mert ő nem olyan
;)
3/15 anonim válasza:
Miley inkább hírhedtebb mint híresebb, Ariana pedig egy egyszerű tinisztár. Én egyiket sem tartom különösebben menőnek, de ez csak én véleményem
4/15 anonim válasza:
Úgy látom itt már az sem tetszik az embereknek, ha az igazat mondom :DD Mivel csak 24%-ban hasznos...
6/15 anonim válasza:
Miley Cyrus híresebb, mint fent mondták a balhéjai, és a vadóc stílusa miatt.
Szerintem Ariana Grande csak a Nickelodeon miatt vált híressé ( a V, mint Viktória sorozatban szerepelt). Nekem az utóbbi szimpibb :)
7/15 anonim válasza:
Miley híresebb is, és menőbb is, én nagyon bírom.
Ariana-ról pedig csak a Victorius-ból hallottam.
9/15 anonim válasza:
Fúj. Arianának semmi hangja, csak nyávog. Egyértelmű Miley, neki legalább van hangja és jobb számai is
10/15 anonim válasza:
Hát igen..Ariana-nak 1 számát hallgattam meg és egyszerűen katasztrófa ahogyan ,,énekel" :D
Viszont Miley Cyrus-t imádom:)
Neki van hangja és nem csak nyávog:D
Tehát Miley:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!