Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » A ByTheWay-t a One Direction...

A ByTheWay-t a One Direction rajongók megcélozásából tartják fenn és ők a magyar OneDirection, mint ahogy régebben a No Thanx-et is a Tokio Hotel inspirálta?

Figyelt kérdés
Erős hasonlóságot vélek látni, kiváncsi vagyok a véleményekre.

2014. ápr. 26. 17:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
és nem utálkozom,de ha csak így érted meg amit mondok,akkor muszáj...befejeztem a vitát,Wayer vagyok,az is maradok,és ki fogok tartani mellettük,ha tetszik,ha nem :P
2014. ápr. 27. 15:23
 12/20 anonim ***** válasza:
Te hol a francban látod azt,hogy lehordjuk őket(mivel 2en vitáznak már veled,ha észrevetted)????És honnan veszed,hogy féltékeny vagyok?Ez a tipikus fandom beszólás xd Nem csak a Wayerekre írtam...Te meg azt értsd meg,hogy te azt írtad,hogy nem a média által lettek híresek,nos,ha nem lenne a média,akkor őket sem ismernék.És nem hívnák koncertre,de azt is vedd figyelembe,hogy sokan csak azért hívják,mert tudják,hogy Magyarországon nem igazán van olyan banda,akiért ennyi tini lenne oda.
2014. ápr. 27. 15:26
 13/20 anonim ***** válasza:
Senki sem mondta,hogy ne legyél az,meg,ha szeretsz valakit,akkor nem izgat más véleménye ;) És nem vitáznál itt..
2014. ápr. 27. 15:27
 14/20 anonim ***** válasza:
70%
na de miért hívják őket? :D 2 éve miért nem hívták őket, ha a média nem kell hozzájuk? :D azért hívják őket, mert olcsók(falunapokra, ilyenekre...), mert konkrétan van egy összeg a szerződésükben, ennyit kapnak, de cserébe menniük kell mindenhová, ahova hívják őket. te nem tudod, hogy mennyibe kerül egy önálló zenekar...2-300ezer Ft+útiköltség. ingyenes rendezvényekre nagyon ritkán hívnak ilyen embereket, mert a mindenféle x-faktoros akárkik feleennyiből megvannak. ezért nem él meg a zenéből senki itthon, mert mesterségesen generálják az olcsó húst, akik 80-100ezerért megcsinálnak egy félplayback-es, 45 perces koncertet. ez nem vitázás, csak tények.
2014. ápr. 27. 20:00
 15/20 anonim válasza:
5%
6. válaszolónak:ne mod h ne ócsárolják a BTW-t mert te is azt csinálod az 1D -vel .elmondanám csillagvirágszálam h a ONE DIRECTION igenis foglalkozik a rajongóikkal (többet mint a btw) ...a beteg gyerekekkel Pl.: Red Nose Day...és egy csomó csomó olyan kép amin beteg gyerekekkel vannak szóóóval...fogd be a pici szád.és igen a BTW a 1D-t utánozza
2014. ápr. 28. 16:45
 16/20 anonim ***** válasza:
87%
Uristen ne mondj mar ilyet h a 1D nem foglalkozik a rajongokkal. Mashol is olvastam mar h a 1D sose fog peldaul mindenkivel kepet csinalni stb. Emberek gondolkozzunk mar el, h nekik mennyi rajongo megy el a koncertjeikre, kb 40000 minimum. Ez olyan mintha osszehasonlitanal mondjuk egy tanart akinek 2 gyerekre kell vigyazia es egy masikat akinek 500 gyerekre kell vigyaznia. Ettol fuggetlenul, en is szeretem a ByTheWayt, nem akarom bantani oket, nem is ok tehetnek errol a magyar " One Directionezesrol "
2014. ápr. 29. 23:17
 17/20 anonim válasza:
Nekem semmi bajom egyik együttessel sem, sőt! Jó, nem a kedvenceim, de szerintem tehetségesek. Esetleg annyi hasonlóságot lehet észre venni, hogy anno elkezdték ezt a csak fiúkból álló együtteseket akik ilyen zenéket csinálnak és ezt folytatják. Lehet hogy a ByTheWay-t is inspirálta a One Direction de ettől függetlenül még tehetségesek és szerintem ez a lényeg.
2014. ápr. 30. 16:28
 18/20 anonim ***** válasza:
73%

A gyakori kérdéseket is megszállták a naiv rajongók, úgy látom. Le kell szögeznem, hogy a BTW engem hidegen hagy, sokkal jobban szeretem a 1D-t, Fall Out Boyt, Green Dayt (szélsőséges az ízlésem, tudom, de ez most mindegy). A lényeg az, hogy sok fandomhoz tartozom, ha lehet így mondani, teljes szívemből szeretem is ezeket a bandákat, de néhány BTW fannel ellentétben én tudok reálisan gondolkodni és nem vagyok elfogult.

Tehát: a By The Way ugyanolyan agyonsztárolt banda, mint a One Direction. ezzel tisztában vagyok. Nem véletlenül estek ki, majd kerültek hirtelen vissza az X-faktorba. Ezt mind a média csinálta így. Ne mondja senki, hogy nem, mert olyan nem létezik, hogy a nézők "visszaszavazhatnak" már kiesett versenyzőket. Ilyen egyszerűen nincs.

A másik: azért hívják őket, mert az önálló énekeseket/bandákat nehezebb lenne megfizetni például egy falunapra. Az X-faktoros "sztárocskákat" sokkal könnyebb kifizetni... ők nyilván nem kérnek annyi pénzt, hisz kapnak az RTL-től bőven.

A jótékonykodás pedig: A 1D-s fiúk voltak Afrikában, törődtek az ott lévő gyerekekkel, ehhez kapcsolódik a Red Nose Day, ahova, igen, felkérték őket, de maguktól is 'ajándékoztak' egy jelentősebb összeget. A rajongókkal pedig nyilván nem tudnak annyit foglalkozni, mint a BTW, pedig látszik rajtuk, hogy szeretnének. A BTW-nek könnyebb dolga van, mivel a 1D koncertekre több 10 ezer rajongó megy el, addig az ő fellépéseiken pár száz, maximum 1000 ember van jelen. Van némi különbség a két banda közt ilyen téren. A két banda teljesen más súlycsoport, de ettől még jogosan állítják az emberek, hogy a By the way a magyar 1D. És nem a bandatagok száma miatt, nehogy azt hidd, hogy nem tudunk számolni...

2014. máj. 4. 11:55
 19/20 anonim ***** válasza:
Kicsit talán zavaros lett, de remélem ki lehet szedni belőle a lényeget. ;)
2014. máj. 4. 11:57
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm főként az utolsó hozzászólónak, és egyébként mindenkinek a kielégítő válaszokat! Ne legyen sértődés a vége, de levontam azt a tanulságot, hogy a rajongók nagyon könnyen manipulálhatók. (jó, ez mondjuk eddig is világos volt...). És sajnos nagyon sok rajongó félreérti a kérdést, pedig próbáltam úgy feltenni, hogy érthető legyen az, hogy nem az együttestagokra vonatkozik a kérdés, hanem a marketingre, a menedzselésre, a koncepcióra. Arra, hogy van nyugaton egy project, ami baromi sok pénzt hoz, és erre általában a magyar zenei "szakemberek" meg szokták alkotni a B kategóriás változatot, attól függetlenül, hogy az együttestagoknak ebbe beleszólása lenne...Na de a lényeg, hogy ezek szerint a kérdésemre a válasz: IGEN
2014. máj. 5. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!