Szerintetek miért van az, hogy a Tabáni Istvánt most szétszedik a nők, és mindenki a barátja akar lenni, meg nekem az is fura, hogy úgy ismeretlenül ia bejelölik az iwiwen?
Szerintem ő ezt a fajta nyomulást nem szereti.
Vhol olvastam,hogy már 4000 függő kapcsolata van.
Egyébként én neki szurkoltam
Rajongó-effektus.
Bárki legyél, bármit értél el, legyen az nagy hőstett, óriási teljesítmény, vagy semmi; némi hírnévvel a zsebedben máris közkedvelt leszel. Miért? Csak. Az emberek példaképet, vezetőt keresnek, csodálat tárgyát, már-már isteni alakokat, hinni akarnak és hitük tárgyát keresik. [Ez alapjában véve nem baj: ilyenek a különféle vallások, ettől van önbizalmunk, ez egy mozgatórugó az életben...]
De Tabáni esetében az is közrejátszik, hogy félénk, visszahúzódó, vagyis annak látszik [közelebbről nem ismerjük, hogy megmondjuk, mennyire olyan jellem], és ez sokaknak tetszik, titokzatosnak, különlegesnek gondolják, és megpróbálnak hozzá közelebb kerülni. Például így. És talán az az oka, hogy szeretünk cédulásított, megnevezett embereket közösen felemelni, hinni bennük bármi áron, hogy jó legyen a lelkünknek, jól érezzük magunkat egy ideig... és szeretjük sajnálni őket, ami átcsap műsajnálásba, aztán sajnos a nagy rajongásunkkal elbuktatjuk.
Én mondjuk nem...
Nem ismerem,ezért csak kívülállóként tudok véleményt mondani,illetve formálni róla,de nekem valahogy az egyénisége vagy az,amit megmutatott magából nem jött be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!