Mi van velem? Vásáry Andréról lenne szó. Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Tudom hogy meleg-vagyis nemtudom.De amikor meglátom,akkor érzek valamit.Pl.amikor a CsSz-ben a We Are The World-öt énelkik,ott van,és annyira cukiiii!Mit csináljak magammal?HELP!!!2009. dec. 23. 10:17
2/19 anonim válasza:
szerintem is aranyos, de semmi több :)
3/19 A kérdező kommentje:
amm nekem sincs több.De!
pl. a We are the world 10 másodpercét 30-szor megnéztem!olyan cuki ahogy mosolyogva jön be.úristen... :D
mindjárt elolvadok...hehe
2009. dec. 23. 10:46
4/19 anonim válasza:
Énis!!De én rajta kívül még Tabáni Istvánra meg MCDCre is érzem :S :D De komolyan :$ Zavarba jövök,ha meglátom valamelyikőjüket a youtube-on :D:D:D:D
5/19 anonim válasza:
Én TI-ra érzem amúgy a legjobban :D
6/19 A kérdező kommentje:
huh..megnyugtattatok nem vagyok egyedül ezzel az érzéssel!
amikor az RTL-en játszák a We are the world-t inkább elmegyek mert még elpirulok! :O
2009. dec. 23. 13:24
7/19 A kérdező kommentje:
meg amikor meglátom,vagy szóba kerul,valahogy nembírok magammal
2009. dec. 23. 13:57
8/19 anonim válasza:
Hát én is így vagyok valakivel..:$ :(
9/19 anonim válasza:
én is érzek vmit amikor meghallom andré hangját. erős hányingert, ugyanis a hangjától komolyan hányingerem van. lehet mondani, hogy de csúnya buta vagyok, de egyszer láttam egy kasztrálós videót és majd' elhánytam magam, szval andré hangjától én hányingert érzek..
10/19 anonim válasza:
Tényleg aranyos :) Azt nem tudom, hogy meleg-e, de szerintem nem is ezzel kell foglalkozni, hanem a tehetségével...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!